תצפית שהדהימה אותי!

תצפית שהדהימה אותי!

- חזרתי הבייתה דרך השדות, בדרך עפר. קיצור דרך שלא עושה ממש טוב לרכב אבל יפה ומהנה. ופתאום ראיתי על הדרך מרחוק משהו שנראה כמו צינורות מהשדה שמישהו זרק לרוחב הדרך. כשהתקרבתי לאט, לא האמנתי למראה עיניי! זוג זעמנים שחורים באורך של כ - 2 מטר כל אחד, בשעת ההזדווגות! גופיהם התפתלו זה סביב זה לכל אורכם כמו חבלים שזורים זה בזה כשראשיהם עולים מעלה בעשרים סנטימטרים האחרונים של גופם והראשים זה בצד זה בריקוד זוגי מופלא.. ואני תמיד חשבתי שהם נצמדים מהצד וזהו.. הדבר היחיד שציער אותי תוך כדי התבוננות בהם היתה העובדה שלא הייתה לי מצלמה. לא יודעת עד כמה זה חיזיון נפוץ או לא.. אבל אני עדיין נפעמת מהתצפית. אז החלטתי לחלוק אותה איתכם.

dreaming h

New member
היי היי

נשמע יותר כמו מאבק בין שני זכרים, ולא הזדווגות.

לא!

ממש לא! הם היו בפרישה אורכית ולא בעיגול ונראה שלפחות אחד מהם מלפף את גופו סביב השני. כלומר כמו חבלים שזורים במעין חיבוק לכל האורך. זה היה כאילו שהם השתדלו להיות ככה. והם שהו די הרבה זמן ככה לרוחב הדרך.

gaichuk

New member
משהו נשמע לי כמו הזדווגות...

"והם שהו די הרבה זמן ככה לרוחב הדרך"... במלחמות הזכרים הבודדות שראיתי הם תמיד התקדמו ואפילו די מהר. זה שהם עמדו במקום נשמע לי די מוזר והסיבה היחידה שגורמת לי לחשוב שזה לא היה זיווג היא חוסר הפרטיות. זיווג תוך כדי תנועה זה לא בדיוק שיא הפרטיות. גם במקרה שהזכר כופה את עצמו על הנקבה היא נשארת במקום אחרי הנעילה ולא גוררת אותו אחריה גם אם היא גדולה ממנו. מוזר...

לא, הם לא התקדמו

הם למעשה היו שם מתלפפים אחד בשני די הרבה זמן אפילו שרכב גדול כמו שלי התקרב. רק כשכבר עברו דקות ארוכות, והחלטתי להתקרב באיטיות קצת יותר, להטיב לראות, הם נפרדו וברחו לתוך הקמה הגבוהה של השדה.

orisegal

New member
כמו שנשמע

זו אכן הזדווגות ובהחלט מחזה מרתק בנחש מרשים בגדלו (ביחס לישראל) כמו הזעמן השחור. לי אישית הזדמן לא מעט פעמים לזכות ולצפות במאורע שכזה בכיכוב זעמנים שחורים בטבע. פעמיים אפילו עם קבוצות שהדרכתי.. סקס תמיד עושה לנו את זה, על אחת כמה וכמה ביצורים שאולי במחשבה ראשונה מאבדים את החזות ה"אוטומאטית - השרדותית" למול המחזה ה"מתחבק - מתלטף".. מין שבירה של הקשיחות אל מול ה"רגש" וה"אהבה", למרות שהאקט עצמו הוא, מן הסתם, הישרדותי לחלוטין.

וכמה חבל שלא הייתה לי מצלמה, אוף

ציור נחשב? שאצייר את זה?

naja

New member
גם ללא הציור, זה קרב ולא הזדווגות.

הזדווגויות נעשות בסתר ולא במקום גלוי(בניגוד לקרבות). בקרבות יש את ההזדקפות של החלק הקידמי. בנוסף, בקרבות הנחשים מפותלים אחד סביב השני(שזורים) ואילו בהזדוגות הזכר זוחל מעל או לצד הנקבה.

למעלה