תצילו את הפורום !

תצילו את הפורום !

הצילו את הפורום, ולו רק למען עברו המפואר ,הפורה והמהנה,
כנסו להנהלת תפוז לורידים בענין כי הקרקס הזה יביא בסופו של דבר לסגירתו של הפורום שכל כך אהבנו בעבר....וחבל...
אותנטי.

איך אפשר?

גם אני אוהב אותו. אבל אנשים לא מגיבים. לא כותבים. אני בפורום בערך שנה. אני זוכר כמה
הוא היה פעיל. גם אני רוצה שיחזר לקדמתו. אבל לא נראה לי זה אפשרי. אני גם מאוד חושש שיסגרו אותו.
בעני יש פה אווירה נהדרת. חברית. אני מחבב את החברים פה. אבל בזמן האחרון לא כותבים כלום. אני מעלה.
שירים של משוררים. גם על זה לא מגיבים. ונקווה לטוב.

אתה הבעי

כהשתמשתי במילה קרקס התכוונתי אליך.. תפסיק להתכתב עם עצמך ע"ג עמודים שלמים. תפסיק לספר לכל העולם מי אתה ומה אתה, זה לא המקום...תן לפורום לנשום קצת פנה מקום לעוד כותבים שרוצים להתבטא ולקבל תגובות,לא רק ממך..תפסיק להעלות כל רבע שעה פרסום משלך.. עשה זאת מקסימום אחת ל 24 שעות...יש כללים לפורום, קרא אותם וכבד..
ואז אולי יחזור להתנהל פה פורום...

אני יודע שהתכוונת עלי.

זה ברור לי. אבל אני כתבתי את אותה הודעה בטעות. היא המשיכה את זה ניבה. אני בקשתי למחוק ואי אפשר.
אני לא מפרסם פה הרבה. אני התחלתי לפרסם רק בזמן האחרון. אני מפרסם פעם בשבוע- כמה ימים לכן זה לא
נכון. ואם לא נעים לך אל תקרא. תראה תגובתי לניבה: היא אמרה שאין בעיה וזה בסדר ,למה לא פנית עליה?

אני כתבתי את זה בטעות. ואני לא כתבתיי כלום על מי אני ועל מה אני כנראה אתה מתלבל. כתבתי
מה החלום שלי מה הבעיה בדיוק? וגם היא התעניינה היא שאלה, אז אני לא יענה? תראה תגובות שלה
עלי. שבו היא שואלת אותי שאלות ראו דנה על אותו שיר על אחותי, מה אני אתעלם?חוץ מזה אתה צודק.

אבל דווקא לי נראה שמחביבים אותי פה. לעומתך שלא רואים א. שיר אחד שלך ב. אתה לא כותב פה בכלל ג. אני
לא מכיר אותך. ד. במקום לקטר תעשה משהוא. ה. תפנה להנהלה ואל תדבר רק ואחרון תנסה לתרום גם ולא רק לבכות.
בהצלחה.

ואגב.

אני מעלה פה שירים של משוררים גדולים. יש כאלו שמאוד אוהבים את זה. אני פותח פה דיונים ,תרגלי כתיבה.
מה אתה עושה קבינימיט?: אני לא מכיר אותך בכלל. פעם בשנה אני רואה תגובה שלך. אתה כותב פאסיבי מאוד.
אני אקטיבי. לכן לבוא עלי בטענות זה לא במקום. כי מהתחלה אמרתי שאותה תגובה נכתבה בטעות. ומה לעשות שיש
לך בעיה של הצפה רגשית זה מה שקורה. אבל עם ניבה הייתה מתעלמת. או שהייתה מגנה אותי ואמרתי שאני מצטער.
לא הייתי ממשיך. ואני מבטיח יותר נכון אשתדל לא להצפיף ולא לכתוב יותר על עצמי זה נכון. ובזה אני מחזק אותך.

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
אותנתי

חבל שלא פניתה לנתי במסר. אין מנהל למחוק כרגע. הודעות פוגעות.
אווירה טובה בפורום זה הדבר החשוב ביותר

אני לא נפגעתי.

אבל חבל לי שהוא מסתכל רק על זה. ולא על שאר הדברים הכן טובים שעשיתי וגם אמרו כך לא פעם
ולא פעמיים, חבל להסתכל רק על צד אחד של המטבע.

בדחיפות.

חייבים מנהל, שמיחוק גם את הודעות שלי שלא קשורות. וגם שיעשה פה סדר.

אם אני לא מוצא חן בעניך פשוט אל תקרא.

או שתפנה להנהלה ותדווח להם עלי שאני מפריע ושיעשו משהוא בנידון ונפתור את הבעיה טוב?

שאלה לי אליך אתה רוצה שאני יסתלק?

שאני לא אכתוב? אני עד כדאי כך מפריע לך? בתור אחד שלא כותב גם כך ( הכוונה- עליך כמובן).
אז לבוא מבחוץ ולבכות כמה רע בפורום בגלל אנשים כאלו ואחרים ואתה יודע למי אני מתכוון זה.
טמטום. כי אתה לא פעיל, לא כותב. ולא תורם כלום ומתלונן. ממש חכם אתה.|

kumkum2014

New member
נתנאל, אל תקח ללב

תודה שאתה תורם ומשתתף בפורום.
אם 'אותנטי לחלוטין' רצה להעיר לך על כך שאתה מעלה שירים רבים מדי, או מנהל דיונים אישיים שאינם קשורים בשירה, הוא היה יכול לעשות זאת בצורה ישירה ופחות פוגענית.

אני לא נפגע.

פשוט בעני זה לא נכון להסתכל על צד אחד של המטבע. כי אם בן אדם מועד צריך להסתכל גם על הטוב.
כי בסך הכל פעם אחת טעייתי. כי העירו דוו'קא ההפך שאני תורם . אז לא הבנתי למה הוא אומר כך.
בקשר למה שהוא מכנה דיונים. אני לא מנהל דיונים לא בשירה אם לא שאולים אותי שאלות. אז ניבה שאלה
אותי שאלות אז עניתי בהרחבה. באותו שיר מסיום. אם לא הייתה שואלת אם אני דתי/ או מה הרקע לא הייתי אומר כלום.
וגם נתתי לו הסבר שהיא לא גנתה אותי אלה אמרה שאין ביעיה אחרי שאמרתי שאני מצטער. כי שוב פרסמת בטעות הודעה.
שהייתי לא צריכה להיות פה. בלי כוונה. וגם אני לא מעלה שירים רבים. אני מעלה פעם ביומים וגם לפעמים אני לא מעלה
בכלל. התחלתי לא מזמן. לעלות לפני זה בכלל לא עליתי. אבל אני לוקח הפסקה מעלת שירים כרגע. הוא גם צודק אנ
י לא אומר שלא ואין לי בעיה עם ביקורת רק יש לי בעיה עם הסתכלות צרה זה הכל....

אגב איפה קשת?

היא זאת שאמרה לי לפרסם. אני אז פחדתי -לפרסם. הראתי לה את שירי והיא אמרה תפרסם.
אני באמת מתגעגע עליה. היא כבר המון זמן לא פה.

למעלה