תצורה מס´ 2....

אנא RF

New member
תצורה מס´ 2....

אין לי עוד מושג אם יהיה פרינג או לא, אבל שלדת צינורות אגרסיבית זה חובה. כמן כן, עכשיו הדיסקים הקדמיים הם חיצוניים, כמו באופנועי קונספט למיניהם.... אשמח לקבל הערות והצעות להמשך....

OMERVFR

New member
שלדת צינורות

היא הדבר הכי יפה באופנועים ומעניין אם תצליח להוסיף פיירינג שלא יסתיר את כולה (למרות שאני חובב פיירינג מושבע). כמו כן בתור בעלים של VFR אני ממש אוהב את הזרוע האחורית.

OMERVFR

New member
שלדת צינורות

היא הדבר הכי יפה באופנועים ומעניין אם תצליח להוסיף פיירינג שלא יסתיר את כולה (למרות שאני חובב פיירינג מושבע). כמו כן בתור בעלים של VFR אני ממש אוהב את הזרוע האחורית.

zataomm

New member
תגובה

א) אני מקווה שאנחנו עדיין חושבים על סטריטפייטר?! ב) דיסק קדמי כמו ששמת מצוי כבר במספר אופנועים ולאו דווקא אופנועי קונספט, ע"ע סאן יאנג שארק. ג) שאלה: האם בשלדת צינורות הצינורות מרותכים אחד לשני או מחוברים ע"י מחבר כל שהוא? האידיאה שעומדת מאחורי השאלה היא: ידידותיות למשתמש, כלומר שכל חלק באופנוע: שלדה, פיירינג, מראות וינקרים וכו´ יהיו נפרדים ולא מחוברים כמקשה אחת, כך שאם נפלת לא תצטרך להחליף את הכל השלדה (אלא רק חלק/מוט אחד) או חלק קטן בפיירינג (ואני מדבר על חלקים ממש קטנים). זה לא רעיון שלי, העלה אותו בזמנו יוסי שווץ במדור טכנולוג. חוץ מזה יישר כח אני לפחות מאחוריך

zataomm

New member
אני יודע שעדיין לא הגעת לשלב הזה

אך מה דעתך על מזלג הפוך?

ofnik

New member
סחה על הבלמים-עם קצת כשרון אפשר

יהיה גם להשחיז אותם

ofnik

New member
ואני מניח שלא רואים כאלה דיסקים

גדולים כי כדי למנוע מהם להתעוות צריך לתת להם עובי גדול מאד-שיגרום למשקל גדול ומיותר-ןלכן עדיף להוסיף קליפרים לדיסק נורמלי במקום

אז הנה- יצא טוב!

בדיוק יש כתבה ב-MCN על הפיירבולט..שלו שלדה מהפכנית משלו, אשר מכילה את הדלק.. כתבתי על האופנוע- אבל לא יודע עם קראת ( כאן או במגזינים מחו"ל או סתם בנט..), אבל חוץ מזה מיושמים בביואל לא מעט רעיונות, כגון עוקת שמן במתלה האחורי.. לגבי הדיסקים- לא הבנתי מה זה חיצוניים, אבל בביואל הם פשוט באים "על" הג´נט- משיקולי משקל, כח ג´ירוסקופי ושאר ירקות.. השלדה שלך יפיפיה!! אני בעד סטריטפייטר עם מסיכה של הפיירניג שהצגת- יהיה טירוף!! תמשיך לעדכן!! אנחנו תומכים !! אייל

אנא RF

New member
כן, קראתי את הכתבה...

לגבי הדיסקים החיצוניים, מצורפת תמונה. הדיסקים מעוגנים מבחוץ להיקף החיצוני של הג´נט והקליפר מורכב מבפנים.

Mr. Pooh

New member
תסלח לי על הקטנוניות...

א. לדעתי, אין צורך בשלדת זנב מחוזקת כ"כ. ב. אם תנמיך את מרכז השלדה ( ולשם בטח יהיה מעוגן המנוע ), תקבל נק´ אחיזה טובה יותר של המנוע ומרכז כובד נמוך יותר. ג. חיבור הזרוע האחורית נראה לי קצת גבוה, ובנוסף לא מאפשר חיבור של הבולם לנק´ מחוזקת יחסית. ד. הזרוע האוחזת את הקליפר מלפנים לא נראית מספיק מסיבית, הייתי ממליץ על איחוד תתי הזרועות. ה. המשולש הקדמי נמוך מדי או שזה נראה כך. הדב, שלא תוהה על צבעו הכחול של הפיירינג...

ofnik

New member
כל הכבוד על השליטה בתוכנה

אני מקווה להגיע לרמה כזו ב 3D MAX לגבי הגלגל-בדקנו היום בטיול וגילינו שבכלים הכבדים או החזקים יש אמנם 5 זרועות אך הן תמיד יותר דקות או שכל זרוע מורכבת מ2 צמודות -ותמיד בצרות כוכב כלומר עבה בציר-איפה שמירב המומנט ודק בהיקף- מה שעשית נראה מוזר כי הוא הפוך לזה לנדרש ולמעשה חלק גדול מהברזל של 5 הזרועות הוא משקל מת נושא כוחות...

למעלה