תצוגה אופקית?

tvudi

New member
תצוגה אופקית?

באילו מכשירים (PPC) יש את האפשרות לתצוגה אופקית ? הבנתי שזה תלוי במע' ההפעלה ,אם כן איזו ? תודה

mikeoreli

New member
לא ממש.

בשביל תצוגה אופקית יש שתי אפשרויות: אם יש לך מכשיר עם WM2K3SE, אזי אפשרות זו מובנית במערכת ההפעלה. המכשירים הנתכים כרגע הם הטושיבה E800, הדל AXIM X30 ומחשבי HP החדשים. אם אין לך את מערכת ההפעלה הזו, אתה יכול להוריד את NYDITOT שגם מאפשרת היפוך המסך אך היא מורידה את הביצועים של המכשיר והיא בתשלום. בכל אופן, זו אפשרות נוספת חוץ מWM2K3SE.

AYELET1

New member
תצוגה רוחבית זה נחמד אבל...

מכיוון שבפוקט שלי אין תצוגה רוחבית הרי היא זמינה לי בעיקר בפאלם (טונגסטאן 3) העקרון זהה ואין לזה כמעט שימוש!!! נכון שבסרטים ניתן לצפות טוב יותר לרוחב (וזה יש ממילא כשצופים בסרט בפוקט - תוכנת הצפיה עצמה מאפשרת סיבוב ב-90 מעלות) לגלוש באינטרנט נוח יותר לרוחב- גם לא תמיד מעבר לזה אין כמעט שימוש ללנדסקייפ וזו הודאה הנאמרת בצער רב מבעלת מלך גאה

PocketFR

New member
שימושים לתצוגה רוחבית

תצוגה רוחבית מאפשרת שימוש יותר נח בכתיבת מסמכים, הצגת מצגות, גיליונות אלקטרוניים... הצגת וידיאו יותר טיבעי... היחס בין האורך לרוחב בהצגה רוחבית דומה יותר למסך הטלויזיה שלך... בעתיד (ואולי כבר עכשיו, כדאי לבדוק), חיבור מחשב PDA למסך חיצוני ברכב יאפשר להציג את המפות על מסך ה-LCD בפריסה טיבעית (לרוחב ולא לאורך).

AmiDebesh

New member
לא הבנתי מה לא ממש

אתה בערך חוזר על מה שאני אומר מלבד התוספת של ה-NYDITOT מאחר שניסיתי את התוכנה והסרתי אותה מהר מאוד לא חשבתי שכדאי להמליץ עליה.

mikeoreli

New member
פשוט נתתי...

תשובה יותר מפורטת. לגבי הנסיון שלך עם הNYDITOT - יש כאלו שמצד אחד לא מעוניינים לקנות פוקט חדש ומצד שני יש כאלה שצריכים את המצב עבודה הזה למרות החסרונות שלו. גם אני ניסיתי לפני כשנה את התוכנה הזו ולא אהבתי אותה למרות שהיא הקלה על העבודה עם האקסל. הבעיה היא שיא זללה משאבים והיתה שימושית רק לאקסל (אין לי אלחוט בקסיופיאה כך שגם לא הייתה מתאימה לגלישה) ולכן הסרתי אותה.

למעלה