תצהיר???תצהיר
אשתי הגישה תביעה לביהמ למשפחה למזונות ביהמ שלח לי מכתב שאני נדרש להגיש תצהיר מה זה תצהיר?????? מה לרשום שם???
שאלתי מה זה תצהירתצהיר???
אתה צריך להגיש תוך 15 יום כתב הגנה מלווה בתצהיר. אל תנסה אפילו להגיש בעצמך.
תצהיר הוא עדות בכתבשאלתי מה זה תצהיר
אני בטוח שלא צריך ללמוד להיות עו"ד כדי להגיש תצהיר השאלה רק מה זה? ואני אסתדר בעצמי
הנה עוד אדם שישלם הרבה מזונותשאלתי מה זה תצהיר
אני בטוח שלא צריך ללמוד להיות עו"ד כדי להגיש תצהיר השאלה רק מה זה? ואני אסתדר בעצמי
איך אשכור עו"דהנה עוד אדם שישלם הרבה מזונות
יבכה אח"כ. א. כדי להכין תצהיר אתה חייב עו"ד שיאשר אותו. מדובר בעדות בכתב, ונדרש אישור עו"ד בדבר העובדה שאתה חתמת על המסמך וגם העובדה שהבנת את חשיבותו החוקית של המסמך. למען הדיוק, יש אפשרות לאשר את התצהיר בבי"מ בפני רשם, אבל גם האפשרות הזו עולה כסף, והיא יותר מסורבלת. ב. התצהיר הוא ההגנה שלך, ולא יהיו לך הזדמנויות לתקן את הטעויות שתעשה בו. כדי לדעת מהיא ההגנה, צריך לדעת את הדין ביסודיות - זה תפקידו של עוה"ד. אני ממליץ בחום שתשכור אחד ובמהירות (יש לך רק שבועיים...).
אתה צודקאיך אשכור עו"ד
כל הכספים שלי עוקלו ע"י אשתי. אני בטוח שאין צורך בעו"ד אשלח כתב הגנה בחתימת ידי והצהרה שאני יודע שעלי לומר אמת ואזומן דיון בביה"מ. אני לא מאמין שמערכת המשפט בישראל אינה הוגנת ואינה הגיונית.
אל תעשה את זה לבדאיך אשכור עו"ד
כל הכספים שלי עוקלו ע"י אשתי. אני בטוח שאין צורך בעו"ד אשלח כתב הגנה בחתימת ידי והצהרה שאני יודע שעלי לומר אמת ואזומן דיון בביה"מ. אני לא מאמין שמערכת המשפט בישראל אינה הוגנת ואינה הגיונית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.