תצביעו לGC בVMA 2004!!!!!!!

R I O T girl

New member
תצביעו לGC בVMA 2004!!!!!!!../images/Emo168.gif

הצביעו לGC בהמוניכם! מכאןןן המנצח הסופי(שזה GC!!!בטוח!) יוכרז בVMA 2004 ב29.8 בMTV!! לא לפספס!

EleVaTioN

New member
הצבעתייייייייי../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחח ואיך מתחו את ג'ואל? משו בראיון שבשבלו בינו לבין בנג'י? חשבתי שהיו אמורים למתוח את בנג'

EleVaTioN

New member
יו מה זה שודר כאילו../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

גם בארץ???????

ak 1

New member
אמ..

אם את שואלת עם ה punk'd ישודר אז נראה לי שכן אין לי מושג מתי אבל כל דבר בסוף מגיע לארץ (באיחור של 3 שנים,אבל מגיע...) וגם שמעתי שבארצות הברית בנג'י וג'ואל היו בcribs (איפה שמראים את הבתים של המפורסמים) אני מקווה ש-2 התוכניות יגיעו...

התכווהתתתתתתתתתתי

שזה שודר באמ טי וי פיספסתי! וגם לא יצא לי לראות טי אר אל בזמן האחרון.. מישו יודע אם ג'י סי הופיעו כבר?

ak 1

New member
?

זה כבר שודר אצלנו????????? בסוף,ביום רביעי שעבר ג'ואל לא היה ב TRL וסתם איזה אחד (אני מעדיפה לא לרשום מה אני חושבת עליו
) הציג את הסרט פאט אלברט הראו קצת את ג'ואל אבל התמקדו באהרון קרטר. וגם אותו אחד,זה שהציג את הסרט,צחק עליהם (על ג'ואל ובנג'י)

מזתומרת זה כבר שודר אצלנו?

זה שודר באמ טי וי.. זאת הכוונה ל"אצלנו"? כי כן אז כןןן זה שודר לפני איזה חודש נראה לי? ומי זה בנזונה שצחק על בנג' וג'ו החמדמדים שלי? אני אחטיף לו במקום לא נעיייייייייייים המממממממממממ טוב שינוי חד מתי ג'י סי מתכוונים להראות את פרצופם בטי אר אל?

Gc FaN

New member
מתי זה היהההההה?

יש שידור חוזר? כי לא ראיתי... איך מתחו אותו..?

R I O T girl

New member
שטויותתת בנות אל תילחצו אפשר למצוא

את זה בקלות באינטרנט או באתר של אמ טי וי

למעלה