תצביעו לאנסטסיה!

תצביעו לאנסטסיה!

טוב זו תחרות שאנסטסיה משתתפת בה, קראתי עליה באתר אחד.. בקיצור היא מובילה בנתיים! אז תצביעו! קוראים לתחרות: Hello Most Attractive Woman poll אני לא מבינה מה זה אומר אני רק בת 12 חחח...טוב אז תצביעו אני כבר הצבעתי! נ.ב יש תמונה של אנסטסיה ומתחתיה כתוב:"vote", אז תלחצו שם.. זה למתקשים שבנינו חחח..

FreakOfNature

New member
הסבר:

המגזין האמריקאי Hello עורך תחרות שנתית בה הוא בוחר את האישה המושכת ביותר בעולם, בתעשיית הבידור, לפי הצבעות הקהל. כל שבוע נערכת הצבעה אחרת, והזוכה השבועית עולה להתחרות בהצבעה חודשית. 12 הזוכות החודשיות מתמודדות לבסוף על התואר הנכסף
אנסטסיה ניצחה כבר בתחרות השבועית, וזה השלב של התחרות החודשית.

חחח חכם=]

איך אתה יודע את כל השטויות האלה אין לי מושג חחח..אבל זה לא חשוב.. אנשים, להצביע!!! כי הרי כולנו יודעים שאנסטסיה שלנו היא האישה הכי מדהימה מושכת וכל מה שתרצו בעולם, אז יאללה...!! ולא להתפתות להצביע לג'ניפר אניסטון...חח סתם צוחקים...=]

מישהי 111

New member
אפרופו הצבעות!

אני מקווה שאתם לא שוכחים להצביע לה בגלגל"צ וב-100 F.M.... כי מחרתיים יש ת'מצעדים.. חשוב שהיא תעלה ולא תרד לנו... אחרי הכל היום אנשים אוהבים יותר מוזיקה רועשת ומה לעשות שהיא הביאה לנו אותה בשיר שקט ונחמד? בואו נוכיח שהיא הצלחה!!!! חחחח.. ליהי, את מתוקה... היא מושכת, מהממת והרבה דברים חיוביים אבל לא יודעת אם הכי בעולם:) אבל כן.... תצביעו לה! לא עולה כסף... ובקשר למצעדים, אתם אל תתפתו להציע לגויין סטפאני וכל אלה שהם מקומות ראשונים, אחרת הזיכויים של אנסטסיה קטנים יותר לעלות... וג'ינפר אניסטון באמת כוסית... אבל יש אחת שלדעתי עולה על כולן... הפרגי הזאת או אך שקוראים לה מ"בלאק אייד פיז".. היא פשוט כוסית על! אל תדאגו.... אנסטסיה גם... ובחיים לא חשבתי שזמרות אחרות נראות יותר טוב... היא באמת נראית לדעתי הכי טוב.. כולן כונפות... אולי קיילי יפה, אבל אנה לוקחת אותה..

מישהי 111

New member
ho my god!!!!

אני לא מאמינה ששמו את אנסטסיה וגווין סטפאני באותה קטגוריה.. מה גם שגווין סטאפני מכוערת בטירוף!!!! ומה שמו יל את קליסטה פלוקארט כאישה סקסית.. יאק... אגב, ליהי, פעם באה תיזהרי שאת לוחצת על משו שקשור אליה מבלי לדעת מה הוא.. תחשבי שיכולת להצביע לרעתה במשו... אם היא הייתה בקטגוריה של האישה הכי פחות מושכת והיית מצביעה לה? חחחח.. ריסקי... טוב יש לה סיכוי טוב... אמנם ג'ניפר מאד קרובה אליה ובאמת איזה מושכת... אבל אין על אנסטסיה... בואו נגיד שג'ניפר הייתה רוצה חזה כמו שלה ובטן כמו שלה... (על כל השאר יש ויכוח).

ידעתי מזה...

אמא שלי אמרה לי מה זה... כמובן שלא הייתי סתם מצביעה.. חוצמזה שג'ניפר אניסטון הייתה לידה וזה לא נראה לי כה הגיוני שג'ניפר תוצג כאישה לא מושכת, למרות שלדעתי היא באמת לא.. יש לה חזה פיצית היא נמוכה והיא לא יפה בכלל לדעתי..

מישהי 111

New member
חחחח...

אניסטון מדהימה.. אל תגידי שהיא לא נראית טוב.. כבר אמרו לי שאני דומה לה... חחחח... (למרות שלדעתי היא ממש כוסית ואני ממש לא מגיעה לקרסוליים שלה ובטח שלא דומה לה). וכן, חזה אין לה... אבל אני מסתכלת על הצד החיובי שבדבר... אני מעריכה אותה שהביא לא עשתה הגדלת חזה כמו רוב המפורסמות... זה יפה... אין כמו טבעי! וסליחה? אז מה אם היא נמוכה? אנסטסיה גם נמוכה... גם אני נמוכה! אין על נמוכות!! ובקשר לקליפים.. על מה את מתנצלת בדיוק? תחלקי חופשי.. זכותך לחשוב אחרת. להיפך.. זה אפילו יותר מעניין.. וכן, אני הבנתי שהיא מאמינה ברוחות... אבל עדיין זה לא עושה לי את זה בקליפ.

למעלה