תצא בחוץ.............

לא היה לי שמץ...

אז סליחה, אני אשתוק, אעלה על טיסה בלי לדעת לאן, וזהו... נו בחייך, מציאה לי לבוא ומקבלת רגליים קרות. לא יפה...

ליבת 26

New member
../images/Emo6.gifאחד מאנשי יקשור את עניך

מרגע יציאתך את הבית ועד לדלת ביתי, וכשהקבניט יסביר את מהלך הטיסה - נדאג גם לאוטם אזנים טוב .. ואני הרי יודעת שתבוא , מה לא תעשה בשביל מטפלת טובה לילדה...?

אצלנו-

זיו ואני מתחרפנות מלשבת כל היום בבית. אז בגלל שבבוקר חם עושים פעילויות מים (הולכים לבריכה או עושים בחצר) או שמשחקים בחצר המוצלת. בצהריים נחים ואחה"צ יוצאים לגינה או הולכים לבקר את חברנו השכנים (יש אצלנו ממש מעון לילדודס). בגלל שאני בבית עכשיו, אני מרגישה שאני חייבת למצוא תעסוקה לזיו כל הזמן (תבינו- היא כולה בת 10 וחצי חודשים). המצפון הורג אותי אם אני סתם "נמרחת" איתה
. גם אני לא אוהבת לשבת כל היום בבית, אז אני מקפידה לצאת איתה יום ביומו.אבל, נראה לי שאם הילדים גדולים ויש יותר אפשרויות תעסוקה בבית לא יקרה כלום אם לא יצאו כל יום.

חדוה1

New member
הבת שלי ממש מוזרה../images/Emo4.gif

בתי בת ה- 4 אחרי כשעה בחוץ היא מבקשת לחזור הביתה ולפעמים אני ממש רבה איתה להישאר עוד קצת בחוץ. והאמת שגם אני אוהבת בבית- אז כנראה היא דומה לי. ליבת- המסנג'ר שלך מקולקל?

ליבת 26

New member
יש מכל מה שציינת אורן..

וחדווה, המסנגר שלנו לא מקולקל אבל משום מה את כבר לא ברשימה
תזמיני את עצמך שוב למסנגר שלי טוב? שכחתי לגמרי איך עושים זאת... ועוד 20 שנה תרימי לי טלפון בבקשה ותזכירי לי שרציתי לחתן את הבן שלי עם שלך - גם שלי לא אוהב לצאת , והם יצאו מהבית רק כדי לבדוק אם יש מכתבים בתיבה..

למעלה