תצא בחוץ.............

ליבת 26

New member
תצא בחוץ.............../images/Emo11.gif

בוקר טטטטטטטטטטטטטוב , מה שלום כל החברים והחברות הבוקר?? אצלינו הכל נהדר ברוך השם ,השמש פורחת הציפורים מציצות .... האמת שאולי ההתלבטות שלי תשמע לכן מטופשת , אבל מה אכפת לי ? מי מכיר אותי פה בכלל..?.. אז אני כפי הידוע גרה בארץ רחוקה שהיא אמנם אטרקציה ענקית לטיולים ומטילים אבל איך שהוא לא ממש ידידותית לילדים , על גינות ומשחקים לילדים לא שמעו כאן כלכך ... ועל ההרים הילדים שלי עוד לא מטפסים משום מה .. אז אמנם הבית שלי נראה כמו משחקיה בקניון - טרמפולינות , בריכות כדורים ומליון משחקים (הציבור הרחב מוזמן עם הילדים - שתיה וכיבוד קל לאלו ששרדו את הטיסה...)כדי שלא ישעמם לשלושת המוסקטרים שלי , אבל בכל זאת אני רוצה לשאול אותכם -האם ילד חיב לצאת החוצה יום יום? האם אתם מוציאים כל יום את הילדים לשחק??שני הגדולים שלי בני שנתים וארבע וחצי והם אגב לא מראים סימני שיעמום זו רק אני האמא הפולניה עם היסורי מצפון הלא פוסקים , בבוקר הם יוצאים לגן -( כשאין חופש )יציאה מאוד קצרה , משהו כמו 3 שעות - שם יש משחקים וקצת מתקנים , אני מדברת יותר על כך שמהשעה אחת וחצי בצהרים עד למחרת בבוקר למעשה- אין כלכך לאן לצאת איתם..... מה אתם אומרים??

אני יודעת שביום שאלעד לא יוצא מהבית

חבל לי על הזמן, הוא נהיה נודניק רציני ונורא משתעמם לכן אנו מנסים (עד כמה שאפשר כן?) להוציא אותו מהבית לטיול, לקניון, לים ולפעמים סתם לחברים... אז אצל אלעד התשובה היא כן, כל יום לצאת מהבית!

ליבת 26

New member
אמא של אלעדי יקרה...

הגבת בדיוק 10 שניות מכתיבת ההודעה שלי , כל הכבוד !! מאוד חשובה לי עצתכם.. וכמו שכתבתי כבר הילדים שלי לא כלכך מראים סימני שיעמום אחרת בכלל המצפון שלי היה מטפס לגבהים שלא נצפו כמותם..

שי ז.

New member
זה עיניין של הרגל

ילד שרגיל לצאת כל יום ירגיש חנוק גם מיום אחד בבית וילד שרגיל לשבת בבית זה לא יפריע לו. היציאה החוצה חשובה על מנת לחשוף את הילד לסביבה ולגירויים נוספים.

ר של ניב

New member
לא ממש לא חייבים

יש ילדים שמסתדרים טוב בבית, וגם מרגישים יותר נוח. גם הילדים שלי בבוקר בגן ואחר הצהרים בבית. אנחנו יוצאים איזה פעמיים באמצע השבוע לפעילויות. אבל הילדים שלי מגיעים הביתה ב4-5 אחר הצהרים. אני חושבת שאת יכולה למצוא פעילות לחלק מהשבוע. בסופי שבוע לרוב אנחנו יוצאים לבריכה, או למשפחה.

3 שעות זה לא יציאה קצרה

יציאה קצרה אצלי = פחות משעה בחוץ. ולשאלתך אני לא יודעת אם ילד זקוק להרבה בחוץ, ילד זקוק לעניין בחיים שלו, לא משנה איזה עניין אפילו לשבת ולשחק עם 2 קוביות לגו ולפרק ולהרכיב אותן מליון פעם זה עניין. אני לא מחובבות היציאה בחוץ, כשהן במסגרת של הבוקר גנים ובית ספר הן בחוץ אחרי הצהריים אנחנו בבית ומבלים לא רע. אם אתם תשרדו את הטיסה אלינו אתם מוזמנים גם אצלנו יש הרבה מאד פעילות בתוך הבית. ואם טוב לך ה-3 שעות האלה בבוקר שהוא בחוץ לי זה נשמע יותר ממספיק. ועוד משהו קטן אמא פולניה לא מפסיקה לעולם גם בגיל 30, 50, 70 של ילדיה היא תהיה אמא פולניה.

ליבת 26

New member
אנחנו מגיעים לביקור בחורף ...

מגיעים לביקור בארץ עוד כמה חודשים , ראי הוזהרת אמא של דפנה.. אנחנו בסוף עוד נגיע

רגע.....את חושבת שאת מפחידה אותי

אני כבר מכינה לך את הבית.....
וחוץ מזה ברוכים הבאים.

הילהל

New member
אני שונאת לצאת בחוץ ../images/Emo98.gif

כך שההתלבטות שלך מוכרת. אבל מה לעשות - דירתנו קטנה ומחניקה, לכן כמעט כל יום (אם אין מעון) יוצאים לשעה, מקסימום שעה וחצי מחוץ לבית. עבור יונתן - גם "יציאה" לתוך בית של מישהו אחר נחשבת וטובה.

יש עוד חברים עם ילדים בסביבה?

אולי זה יכול לספק את מנת הגירויים והכיף, פגישות עם עוד ילדים אצלם (מן יציאה, לא?!) ואצלכם. אצלנו , חוץ מהגן, כמעט כל יום גם יוצאים : פארק, קניון, גינה, סבתות, ים, בית חלומותיי
בריכה יש לכם בסביבה?

רוני ר

New member
אני חושבת

שלטייל איתם ברגל בסביבת המגורים זה טיול נחמד מאוד. רואים, שומעים, חווים המון דברים. לראות את השקיעה, לאסוף עלים שנשרו מהעצים, להקשיב לקולות מסביב, לראות בעלי חיים בסביבה (כן, גם נמלים הם בעלי חיים)... בקיצור, לצאת ולחוש את הבחוץ זה ממש כיף, הרה יותר מטרמפולינות, קניונים עמוסים ושאר ה"אטרקציות" של ילדים. אולי יש בסביבת מגוריכם בריכה, אפשרות לצאת לים , לטייל ביער .. לא חייבים לצאת מהבית אבל אני חושבת שזה חשוב , מגוון ,ומלמד ונותן המון לנשמה. ..ולמה רק כיבוד קל אחרי טיסה שרדנית שכזאת
, יאללה תוציאי את הסטייקים,אנחנו באים.
.

ליבת 26

New member
טוב נו... גם שניצלים וציפס בשבילך;

ולשאלתך אורן , משהו כמו 15 שעות טיסה , איןישיר לארץ שלנו מישראל, מחליפים מטוס באמצע פלוס לינת לילה .. אם לא היה כלכך מסובך היתי מגיעה לארץ המקסימה שלנו כל סוף שבוע ( טוב , וגם אם היתי רוטשילד..) ובהחלט לא מומלץ עם ילדים... וכאן צריך לבוא הסימון של לפני סרטים למבוגרים... איך זה שתפוז עוד לא חשבו על זה?..

ליבת 26

New member
אגב אורן

כאן תמצא מטפלות נהדרות לילדה שלך ב40 דולר לחודש.. מהבוקר עד הלילה

רוני ר

New member
שכנעת אותנו סופית

הביבוד לא מי יודע מה..אבל 40$ לחודש למטפלת סביב השעון..שווה שינצלים וצ'יפס וגם לא הבנתי כל כך מה לא מומלץ לילדים (אייקון של ילד + קו אלכסון) ? התצא בחוץ ?

ליבת 26

New member
ככה אורן?שאצא מהארון כ"כ מהר..?../images/Emo8.gif

סוף סוף מצאתי לי מקום שבו אני אנונימית ויש לי בו קצת שקט ושלווה -הפורום המקסים שלנו , אז אתה מצפה שאגיד לך היכן אני גרה?- אין הרבה סיכוי שאצליח להישאר באלמוניותי ..ורוני - האייקון של ילד פלוס קו אלכסון הופיע מיד אחרי הפירוט של הטיסה המתישה ... נסי ליסוע עם ילדים 15 שעות...ספרי לי אחר כך איך היה

למעלה