תצ´מעו:

תצ´מעו:

אהלן. בסוף השבוע לא הייתי בבית.היו לי סיגרות היה לי אוכל, הייתה לי מיטה הייתי עם חברים אבל.... לא היה לי מחשב!!!!!! אתם יודעים מה זה סוף שבוע בלי מחשב? וזה לא סוף שבוע רגיל. זה סוף שבוע שלאחר המפגש. יכולים לתאר לעצמכם כמה רעב הייתי לקרוא אתכם? רוצים לדעת איך זה? נסו- נראה אתכם סוגרים את המחשב ליומיים. בקיצור, דעו לכם-כולכם שהתגעגעתי וחסרתם לי. אני חושב שהמפגש תרם רבות להרגשת חסך זאת. וזה הסימן המובהק להצלחתו. אז כוס קפה לידי, סיגריה בפי ואני מתחיל לקרוא אתכם אחד אחד. שיהיה שבוע טוב

לאפילוג היפה ../images/Emo68.gif

אופס איזו הפתעה נמצאה האבידה יום שלם אותך חיפשנו עם פנס ונרות ופשוט לא מצאנו
לך חיכינו להודות בכל ליבנו על הופעה מרשימה שאותנו הדהימה ויש לך לקרוא הרבה חומרים שירים, חוויות ושרשורים וראי את כל ההודעות ממש ניסים ונפלאות

אפי לוג

New member
תודה

למרות ש"ההופעה", לא היתה אהודה על כולם... ניחא, לא זה הענין. מה שמסקרן כרגע, מה עשה לכם המפגש? כלומר, מעבר לסקרנות הטבעית של לראות מי עומד מאחורי המילים. האם המפגש "צימצם" / "הרחיב" את מידת הפתיחות בכתיבה?

ישRאל

New member
אפי ,,אהלן,,

קחי יוזמה ותשטלתי על הפורום ותעשי סדר עד שמגי תגיע,,,,

שילה1

New member
רוצה ללחוש לך..../images/Emo24.gif

שגם לנו חסרת.. שאצטרף לקפה וסיגריה? ומה אם הסימפטיה? שבוע טוב לך..ולכולם!

מחשב לא תקין ועוד בשבת........./images/Emo7.gif

ממש מצער ועצוב....... מילא, יש צרות יותר גדולות לא ?????? תקרא בריצה........ קדימה לעבודה המשימה לא קלה כי רשימת ההודעות ארוכה ארוכה ויאללה להשתלב עם כל הלב כי חיכינו ותהינו איפה רוצה להגיד נעלם בלי להגיד שבוע טוב.

רוצה...הבאתי כוס קפה וגם סיגריה

ומתישבת לידך
זה באמת מעצבן להשאר בלי מחשב בסוף שבוע. גם לי קרה פעמיים שהמחשב שלי "נפל", ותתמיד זה קרה בסופי שבוע, וזה עיצבן אותי מאד. כך שמבינה אותך. מאחלת גם לך שבוע טוב ונעים.

למעלה