תצ´מעו קטע מצחיק

עטרה ב ט

New member
תצ´מעו קטע מצחיק ../images/Emo6.gif

עברתי פה על הפורום וראיתי את האתר של האמנות הסינית שאפרת המליצה עליו. התרשמתי מאוד מהדרקון שלו והלכתי לישון. ביום למחרת קמתי עם צורך דחוף ומיידי לצייר את אותו הדרקון. בלי להיכנס שוב לאתר ציירתי מהזיכרון, והיתי משוכנעת (!) שזה בדיוק אותו דבר. רק אחרי שגמרתי את הציור (ולהזכירכם, ציור זה ממש לא הקטע שלי....אז לא לקטול
) נכנסתי שוב לאתר וגיליתי ש............. אין שום דמיון !!! קרה לכם פעם ?

תעתועי המוח....../images/Emo13.gif

קודם כל אחלה אחלה דרקון! לגבי מה שסיפרת עליו ראיתי פעם תכנית שלמה על הנושא בערוץ 8, על איך אנחנו חושבים שאנחנו זוכרים תמונה מסוימת כשבעצם אנחנו מרכיים לעצמנו תמונה אחרת לגמרי... מכל מקום אני שמחה שקישורי הפורום משפיעים בצורה כזו
, שוב יופי של עבודה. אפרת

עטרה ב ט

New member
אפרת, כל כך אהבתי את הקישורים שלך

שהנה עוד משהו שהם גרמו לי לנסות...............לצייר עם ה"צייר". כאמור הקטע שלי הוא לא ציור ולא לשפוט לחומרה......
אז הנה עקידת יצחק שלי.....

וואו עטרה! את שופעת!!

איזה יופי!! קודם כל תודה על המחמאות, הקישורים נאספו בעזרתם האדיבה של חברי הפורום המקסימים ובראשם SC שלנו המתוק שפשוט עוזר לי בנושא הזה בצורה מדהימה. אני פשוט נהנית מהשפע האמנותי שלך, ממש תענוג, ויופי של נסיון ראשון בתחום הדיגטלי, אני רק חייבת לציין שה"צייר" הוא תוכנה "ענייה" בכלים וביכולות ואני ממליצה לך לנסות את "PAINTER" המקצועי יותר, לדעתי את תהני ויש פה הרבה חברה שישמחו לתת לך כיוון עם זה. יופי שאת איתנו! אפרת

Druyanizem

New member
היי מיכל!

גם את פה? מגניב! דווקא דרקון חמוד... יותר.... לא יודע איך לומר את זה אז לא משנה..

עטרה ב ט

New member
תגיד, מכירים פה את המקצוע האמיתי

שלך ? (וזה לא ברני הדינוזאור, זה בכלל צב נינג´ה !)

עטרה ב ט

New member
הילד דיקטטור וכדאי לכם להיות

קרובים לצלחתו. אצלי בפורום (225) כולנו מקבלים טובות הנאה בהקפה תמורת התמיכה בו. ולא שדיקטטור צריך תומכים, אלא שהוא דיקטטור מסוג מאוד מאוד מיוחד ואם הוא רוצה או לא - אנחנו תומכים בו .....
.

Druyanizem

New member
כן...

אני דיקטטור... ודיקטטור נחמד אני חייב להוסיף. לא רואים כזה כל יום

Druyanizem

New member
לא...

לא מאמין שהם יודעים... אם תטרחו להציץ באינפו שלי... אני בטוח שתראו

למעלה