תצ´מעו סיפור...

JonnyBoy

New member
../images/Emo33.gif ו...

דיברתי עם הסוכן האחראי על האופנועים. הוא סיפר (והמליץ) לי על צמיג אחר, GT401 שלדבריו הוא מתקדם (טכנולוגית) וספורטיבי יותר. חיפשתי באתר, שם הצמיג הנ"ל לא מופיע (אלא GT501 המתאים לדירוג מהירות V). מי מכיר מי יודע?

TheFinalCut

New member
GT401?? זה צמיג ספורט תיור מוצהר..

והוא בכלל כבר לא מיוצר..... הוא הוחלף ע"י ה-GT501. כנראה שבחו"ל קראו ל-401 בשם K591, אגב. בכל מקרה מדובר בצמיג ספורט-תיור שנועד לספק אופנועים כמו VFR800 או ZZR600, או בנדיט 600 למשל..... דירוג המהירות הוא אכן V, שזה אומר עד 240 קמ"ש (149 מל"ש). בקיצור, לא יודע על מה אתה רוכב, אבל הצמיג הזה נועד להחזיק מעמד (חרוז?!) ולא לספק אחיזה, יציבות ובלימה... סביר שהוצע לך ה-401 ולא ה-501 בגלל שיש לך אופנוע גדול (?) ל-501 אין אחורי במידה של מעל ל-150 מ"מ, לעומת ה-K591 (שכנראה נקרא במקומות מסוימים GT401) מגיע גם במידה 180 מ"מ אחורי.

JonnyBoy

New member
240 קמ"ש על GS ../images/Emo35.gif אין בעיה ../images/Emo13.gif

תן לי רק ירידה של 90 מעלות...

TheFinalCut

New member
בכל מקרה אם כבר דאנלופ...

לך על האירומקס. הם יותר ספורטיביים אבל עדיין מאריכים חיים לפי מיטב הבנתי. שורה תחתונה? אני עדיין ממליץ על ה-BT39 (בריג´סטון)

Easy_Rider

New member
המלצה ...

לך על הדאנלופ לאורך חיים. הבריג´סטונים יהיו לך רכים מידי ויגמרו מהר. הפירלי, צמיג אופטימי כמו שמייקי אמר לי ביום שבת (ה- 130 מ"מ בכל אופן), אני לקחתי אותם כיוון שבסדרה יש צמיג קידמי 21 אינץ´ (!!!), האחיזה מצויינת, אם כי לדעתי של הבריג´סטון יותר, אורך החיים סביר. תלויי כמה אתה רוכב, נראה לי שעל הסט הנוכחי אני בטח לא אצליח לעשות 30000 ק"מ כמו על הטריילמקס הקודמים. בכל מקרה, הדאנלופ יתנו לך מענה וחבילה כוללת הטובה ביותר לדעתי.

JonnyBoy

New member
סיכום...

OK, דבר ראשון תודה לכולם על ההענות המהירה והמקצועית. מאז הקנייה ידעתי שצריך להחליף צמיגים ועכשיו אני בטוח שאני קונה את הצמיגים המתאימים לדרישות שלי מהאופנוע, את ה-Arrow Max. לדעתי, הפורום במתכונתו הנוכחית מהווה את מרכז קהילת רוכבי הכלים הדו-גלגלים באשר הם, וזה המקום לחפש כל מידע הקשור לאופנועים בישראל. וזאת סיבה בהחלט טובה מאוד להרים
ולומר לכולם
תמשיכו כך!

TheFinalCut

New member
חרא מחלף.....??

ואלל´ה, אל תשכח ידידי שאני הולך ללמוד בבר אילן 3 שנים עכשיו, נראה לי שאת התזה אעשה על החרקים שחיים באזור ההתהדקות של הפנייה......
אני מאוד מקווה שזה חרא של מחלף "רק" בגלל שהוא הורס רגליות....
בקשר ל-D208, ואלל´ה לא יודע.....! אני אברר. ובקשר למצלרים של ה-500, זה ME-1 לא MEZ-1... ה-ME-1 בקושי ספורט תיור.. אבל נו ניחא...

היום אוטובוס ניסה להשכיב שם.....

היום אוטובוס (אמיתי) ניסה להשכיב בסיבוב הזה ולא הצליח ...ו... נפל מהמחלף למטה !!!! למזלנו לא היה אף אחד לא באוטובוס ולא למטה כן...סקניה התכוון שהמחלף חרה כי הוא הורס רגליות
השדון

כRובי

New member
פשש..

דיברתי עם אחי שצופה ברגעים אלו על ניסיונות "השליפה" של האוטובוס הנ"ל השוכב על צידו בפרדס שמתחת למחלף.. הוכחה בשידור חי על הסכנות שטומנים בחובם התכנונים הלקויים של מהנדסי מע"צ.. סיבוב מתהדק הוא טוב ונחמד לנינג´ה אבל לא ידידותי לפחנוען הממוצע או לאופנוען הלא מיומן.. זוכרים את הTAGLINE מIOL של בילבי ? "מקווה שכולכם תעברו את סלקציית מע"צ"..

למעלה