תפתח חלון

לורה..

New member
תפתח חלון

פתחתי ת,חלון הבוקר בביתי והרוח נכנסה... נזכרתי בשירה של ריטה שיר מחמם...שיר אוהב... הנה הוא גם לכם: ``תפתח חלון נשמת אפי תן לרוח להכנס שיתערב החוץ בפנים תפתח חלון מבלי להרגיש הנשימה קצת נהיית כבדה. תפתח חלון או דלת שהמוגן לא יחנוק ולא יהרוס כדי שאדמיין את עצמי בכל צורה שרק ארצה. תפתח חלון,אהוב ליבי כי אני זו שחצי מגופי היה בחוץ בילדותי תפתח חלון,אהוב ליבי בוא חבק אותי כמו תמיד. תפתח חלון,נשמת חיי כי אני הרי פוחדת, פוחדת בעצמי מהחלון,מהרוח,מהריחות שהם נושאים בחיקם... פעם כשהמכונית דהרה הרוח שיחקה בפני ובליבי עד שהנשימה כמעט נעתקה ממני ופרחה וברחה. ובוא חבק אותי כמו תמיד כדי שאנשום את החוץ ואחבק את הבפנים ואתבלבל אבל בין זרועותיך``

גם אני פתחתי החלון......

ומצאתי נזקי הסופה של אתמול אשר הרסה את גני עד תום, השמידה עצי פרי ופרחים אשר קישטו ביתי וגיוונו עיניי. כמו שניראה גני היום, כך נראית נשמתי ביום שאחרי...

לורה..

New member
ארבל... תפתח חלון...

תפתח חלון ותראה שיש אור יום תפתח ותראה,אולי תחייך במקום, במקום להיות כואב ועצוב תן לחיוך לפניך לשוב.... הנה כמה בדיחות במיוחד בשבילך: שמן אחד פוגש רזה אחד ואומר לו:כשמסתכלים עליך אפשר לחשוב שיש רעב במדינה עונה לו הרזה: כשמסתכלים עליך אפשר לחשוב שאתה הסיבה לכך.. אם זה לא גרם לחיוך על פניך אז הנה עוד אחת: מה האיבר הכי סוטה בגוף? הלב-הוא דופק 24 שעות ביממה. זה גרם קצת לחיוך....? אם לא,אז הנה עוד: מה ההגדרה של רגשות מעורבים? לראות את החותנת שלך מתדרדרת במורד הגבעה עם האוטו החדש שלך. נו,חייכת...? הנה עוד 1 לקינוח: מה המשותף לסקס ומכונת כביסה? כשזה מתקלקל עושים ביד... מקווה שהעליתי חיוך על פניך שלך לורה

למעלה