תפתחו ערוץ 1...

יש שם בטוח מברנר!!

שלומית היא מד"בית בברנר!! ויש שם גם אנשים שלומדים איתי בשכבה!! והם מברנר יש מצב שיש גם מעוד מקומות לא יודעת.. אבל אני ראיתי רק מברנר! וזו אכן גאווה!!!

fresh mishmesh

New member
אהה עדי-

אם אתם מקבלים ידיעות אחרונות ועוד לא זרקתם את העיתון מיום שני- יש שם כתבה על הגליל העליון, וריחאניה מוזכרת שם... חייכתי לעצמי כשקראתי

כן, אמא שלי אמרה

שהיא יודעת ושהיא ראתה את זה.. =) אקרא זאת בהזדמנות.. אמממ.. מה כתוב שם?

kedeman

New member
כן... ספרו מה היה שם!!!

וד"א שלומית היא לא מד"בית בברנר היא הרכזת של ברנר!

לא משהו ממש מעניין ...

היה איזה תוכנית שירה בציבור כזאת בערוץ 1 והקהל היה כל מיני תנועות נוער בעיקר וביניהם היה את בני המושבים והיו שם אנשים מברנר לא כזה איי איי איי ... גלבוע היו בכוכב נולד יותר שווה!

גם כפר מונאש היו פעם בכוכב נולד

התוכנית ההיא צולמה ביום הולדת שלי אבל אני לא הוזמנתי כי הייתי ב-ח' אבל בשנה שעברה נסענו כפר מונאש ואביח"ץ לפיספוסים והיה נורא!! פשוט משעמם! תוכנית מאוסה ומטרידה.. יגאל שילון- כמה אפשר?????

rinani

New member
נכון באמת היה משעמם!

אבל אני גם הייתי בכוכב נולד שנסענו איתכם וזה היה ממש כייף בגלל זה גם נסעתי לפיספוסים אחרי זה כי חשבתי שהולך להיות כייף כי אמרו שזה הגמר ובדרך כלל הגמר זה עם כל השחקנים אבל זה היה משעמם כי כל התוכנית הייתה על כדורגל...

כן זה היה סיוט!

האנשים משעממים, המתיחות משעממות והמנוולים מהמושב שלך שעכבו אותנו חצי שעה כי הם החליטו לצאת מהאולפן לעיר ולקנות פיצה- הם עצבנו אותי! צריך להוריד את התוכנית הזאת משידור! כמה אפשר??

היה מאגניב!!!

ראו את הסמל של בני במושבים בטלוויזיה וראו אנשים מהתנועה הקיצר היה מאגניב...

לפי מה שהבנתי..

הם הלכו לשם כי כל אחד בעיקרון יכול ללכת לשם.. זה באולפני הרצליה.. ואז משדרים משם לערוץ 1 בשידור חי.. וראיתי היום ת'אנשים שהיו שם.. זה היה נחמד לראות אותם בלייב.. סלבס.. P=

למעלה