תפשו את סאסקה אממ "תמונה אחת שווה אלף מילים"....
S sasuke girl New member 8/6/05 #7 אתם לא באמת מאמינים ששוטרת על תחת ענק תצליח לעצור את סאסקה-רייט? חחח מתחזה!!! לסקול!!!!
ו ווילו רוזנברג New member 8/6/05 #9 קטי, את לא כחולה ;; איזה מוזר X.X; רק עכשיו שמתי לב לזה ממש.. X__X;
K ketty the sheep New member 8/6/05 #10 D: לא נורא, אני כחולה בנשמתי (טוב, האמת היא שאני כתומה בנשמתי, ולעתים אף ורודה. *חושבת לרגע*, אמ, כן, היי. ~מתה מעודף ספרות~).
D: לא נורא, אני כחולה בנשמתי (טוב, האמת היא שאני כתומה בנשמתי, ולעתים אף ורודה. *חושבת לרגע*, אמ, כן, היי. ~מתה מעודף ספרות~).
K ketty the sheep New member 8/6/05 #12 זה קרה כך: יש לי חברה אחת, שהיא טופו. טופו ורוד. ואז אכלתי אותה (הייתי רעבה!), ונהיתי ורודה גם. >: *מוחצת חזרה*
זה קרה כך: יש לי חברה אחת, שהיא טופו. טופו ורוד. ואז אכלתי אותה (הייתי רעבה!), ונהיתי ורודה גם. >: *מוחצת חזרה*
S Snake Bandage New member 9/6/05 #14 אח, ספרות. מקצוע נורא כל כך. ותחשבו שיש לי עוד שלוש יחידות של הזבל הזה שנה הבאה.
S Snake Bandage New member 9/6/05 #19 You got it הכריחו אותי. ;_; אומנות וספרות הולכים ביחד, מסתבר... מדכא. במיוחד בגלל שהמורה לספרות שונאת אותי.
You got it הכריחו אותי. ;_; אומנות וספרות הולכים ביחד, מסתבר... מדכא. במיוחד בגלל שהמורה לספרות שונאת אותי.
T The Purple Fairy New member 9/6/05 #22 חבל... הבגרות הייתה נראה לי לא קשה כל כך... אבל אני פשוט לא התכוננתי טוב... ואילתרתי חלק מהתשובות... אני מקווה שילך בסדר...
חבל... הבגרות הייתה נראה לי לא קשה כל כך... אבל אני פשוט לא התכוננתי טוב... ואילתרתי חלק מהתשובות... אני מקווה שילך בסדר...
S Snake Bandage New member 9/6/05 #23 היא באמת לא הייתה קשה במיוחד נראה לי שאני מקבלת 80 לפחות. זיבלתי על שישה דפים, אני מאוד מקווה שזה יספיק להם. XD
היא באמת לא הייתה קשה במיוחד נראה לי שאני מקבלת 80 לפחות. זיבלתי על שישה דפים, אני מאוד מקווה שזה יספיק להם. XD