זהו נגמר ספרות לחיים ;( דפקו אותנו בבגרות...בלאט.
K kikome New member 9/6/05 #20 בעעע. גם לי הבגרות לא הייתה משו עד שהגעתי לקטע עם הרומן כבר כל-כך התעייפה לי היד שפשוט התחלתי להמציא דברים, ולקצר. והיו שם שאלות ממש מפגרות. הרגה אותי השאלה של לתאר אירוע ששינה את החיים. לא הבנתי מה לעזאזל הם רוצים
בעעע. גם לי הבגרות לא הייתה משו עד שהגעתי לקטע עם הרומן כבר כל-כך התעייפה לי היד שפשוט התחלתי להמציא דברים, ולקצר. והיו שם שאלות ממש מפגרות. הרגה אותי השאלה של לתאר אירוע ששינה את החיים. לא הבנתי מה לעזאזל הם רוצים
A A K I R A New member 10/6/05 #26 מה זה O_O כל הבגרויות השנה היו כאלה קשות T.T בטח מזה ידפקו אותנו בהסטריה T__T אבל לפחות זאת תיהיה הבגרות האחרונה בהסטריה שאני יעשה איי פעם בחיים שלי *_____________________________*
מה זה O_O כל הבגרויות השנה היו כאלה קשות T.T בטח מזה ידפקו אותנו בהסטריה T__T אבל לפחות זאת תיהיה הבגרות האחרונה בהסטריה שאני יעשה איי פעם בחיים שלי *_____________________________*
L lgmtk New member 10/6/05 #27 אז זהו, לטובתם שלא ידפקו אותנו בתנ"ך >_< נשרוף את בנייני משרד החינוך >>>>>>>>>>>>>>>_____________<<<<<<<<<<<
אז זהו, לטובתם שלא ידפקו אותנו בתנ"ך >_< נשרוף את בנייני משרד החינוך >>>>>>>>>>>>>>>_____________<<<<<<<<<<<
B Broken Identity New member 10/6/05 #29 מוזר, דווקא הלך לי בקלות בבגרות- לספרות היום עניתי על השירה, הסיפור הקצר, הרומן והשיר שלא נלמד כמובן בכל מקרה...אחלה תמונה אהבתי *_*
מוזר, דווקא הלך לי בקלות בבגרות- לספרות היום עניתי על השירה, הסיפור הקצר, הרומן והשיר שלא נלמד כמובן בכל מקרה...אחלה תמונה אהבתי *_*