תפר של מחט כפולה

happyhappy

New member
תפר של מחט כפולה

בוקר טוב, אחד התפרים של המחט הכפולה שלי יוצא תמיד עם תפרים גדולים. מדוע זה קורה? האם המכונה שלי - סליחה על הביטוי - עד כדי כך דפוקה? תודה

הדור

New member
הפי../images/Emo140.gifבדקי בבקשה אם כל רוחב הרגל

מונך על הבד,זו יכולה להיות הסיבה.

happyhappy

New member
כל הרגל מונח על הבד

זו המחט השמאלית מבין השתיים שעושה את הבעיות, אגב.

רות מלר

New member
אני מעלה הנחה על הכתב-קראי

יש לך שני חוטים עליונים ואחד תחתון החוט התחתון רץ בזיגזג בין שני החוטים העליונים יתכן- ומתח החוט התחתון מעט התרופף כתוצאה מכך החוט העליון השמאלי מושך קצת פור על הימני ולכן את מקבלת את השמאלי יותר גדול נסי בעדינות לחזק את מתח החוט התחתון וראי מה קורה אפשרות נוספת- יתכן ששני ראשי המחט לא זהים והשוני בינהם נותן תוצאה שונה בתפירה. (מעצבן בעיקר לאור העובדה שהמחט הדו ראשית לא זולה )

happyhappy

New member
לדעתי הסברה הראשונה שלך נכונה היות

וזה גם קרה לי במחט הקודמת. איך מחזקים חוט תחתון? תודה

הדור

New member
יש במחוך בורג פיצפון.לאט ובזהירות שלא יפול

וילך לאיבוד.

דניעל

New member
איך המכונה בזיגזג?

(מתוך הצרות של המכונה שלי אני מדברת...) אצלי בזיגזג היא לא תופרת את הצד השמאלי, מעבר לרוחב 2. מעניין אם היא תעבוד עם מחט כפולה. אולי זה נובע מאותה בעיה...?

happyhappy

New member
סליחה על הבורות אבל מה זה מקוק?

סליחה על הבורות אבל מה זה מקוק?

happyhappy

New member
לא מצאתי את הבורג המדובר

האם מישהי יכולה לכוון אותי קצת יותר? תודה

שש שבע

New member
יענו חסר לך בורג?

או משקפים, הוציאי את בית הסליל מהמקום, הוציאי ממנו את הסליל. ועכשיו הביטי בו מכל הכיוונים, יש בורגון קטנטנון שאת רואה? הוא היחיד, והואהמדובר, רבע סיבוב בפתיחה ישחרר, ורבע בסגירה יחזק, לא מספיק? אז עוד רבע...

happyhappy

New member
וואלה, מצאתי.

הייתי בטוחה שאני אמורה לחפש בתוך המכונה איפה שבית הסליל... בכל אופן הבורג היה די רופף אז חיזקתי עד הסוף. מקווה שזה יפתור את הבעיה. תודה רבה ! אגב, שלחתי לך שני מסרים אישיים...

למעלה