תפריט

תות29

New member
תפריט

הנסיך כבר בן שבעה חודשים וקצת אוכל מוצקים יפה. מה עוד ניתן להוסיף למרק הירקות והבשר חשבתי על קצת אורז מבושל ולטחון טוב טוב מותר לדעתכן ומה לגבי כרובית אני רוצה לגוון לו את הטעמים תעזרו לי, עוד משהו יש כבר עוגיות שאפשר לתת לו להחזיק לא מצאתי תמליצו,,,,,,,

קודם שלום לך- נעלמת הייתי אומרת

ואני נותת לה עוגיות של גרבר, הן נמסות בפה והיא מבסוטה שיש לה עוגיה ביד עד השמיים. אני התחלתי להוסיף למרק קצת עדשים

אילתית 2

New member
אצלי מבחינת ירקות הוספתי אחרי

תקופה כל פעם ירק אחר ממש מהכל שמתי גם כרובית (משנה את טעם המרק אצלי אהבה כל דבר שהוספתי) כמובן הוספתי גם ירק כל פעם משהו אחר - כוסבורה, סלרי וכ"ו

שונאת פירות!! ../images/Emo170.gif../images/Emo94.gif

הקטנה בת 7.5 חודשים. לא מוכנה בשום אופן לאכול פירות (אגס, תפוח,בננה). ניסתי לגרד, למעוך, לאדות ופשוט לא מוכנה. מרק ירקות לעומת זה (עם עוף וכו) אוכלת בהנאה מרובה! השאלה היא מה לתת לה לאכול בארוחה של אחר הצהרים- אני לא רוצה תמ"ל, ומרק היא אוכלת בסביבות 12. עם מה אפשר להשלים לה עוד ארוחה?

mamie

New member
ניסית פירות של גרבר או פרינוק../images/Emo35.gif

לפעמים הם מעדיפים את זה על טבעי

talinana

New member
תנסי גרבר או פרינוק

יש הרבה סרבני פירות שהסכימו דווקא לזה.

יליול

New member
תנסי את זה

תנסי ביחד - אבוקדו, בננהה, תפוח וקצת מיץ תפוזים - מתים על זה

רעיונות לארוחת ערב

הפשושית בת 10 חודשים אוכלת בבית התינוקות ,בבוקר פרי ובצהריים מרק או קציצות עם אורז או פסטה ולפעמים פרוסה אחרי שנת הצהריים. אז מה נותנים בערב? אני נותנת לה אבוקדו עם עגבניה ,צהוב של ביצה ועכשיו התחילה מוצרי חלב,איך מגוונים? אני לא רוצה לתת לה עוד פעם אורז או בשר כי היא כבר אכלה בצהריים. יש לכם רעיונות? תודה

ליבי777

New member
את יכולה לעשות לה פנקייק, לביבות,

פסטה ועוד... יש הרבה רעיונות בספר טעמים ראשונים וגם באיטנרנט. תחפשי בגוגל מתכונים לתינוקות ותקבלי רשימה שלמה.

למעלה