תפריט

mother1

New member
תפריט

שלום פורום (והפעם בעברית) יש לי בסיס נתונים פשוט : לקוחות וחשבונות הבנק שלהם. כעת אני רוצה לעשות פעולות (מיון , עריכה , לקוח חדש). איך אני מחברת פה תפריט? אודה מאד על עזרה (פרטנית) , אני חדשה ביותר כפי שתבינו משאלותיי. תודה רבה .

התפריט הפשוט ביותר באקסס מבוסס

על כפתורים שכל אחד מהם מבצע את הפעולה הנדרשת. ניתן להוסיף כפתורים אלו, בכותרת תחתונה או עליונה של טופס.

א ו ר ח ת

New member
ישנם שתי דרכים ......

1.הדרך הראשונה היא ליצור סרגל כלים משלך עמידה על השטח האפור המת למעלה בכותרת ---> התאמה אישית ---->כרטסת סרגלי כלים--> חדש - צרי סרגל בשם הפרוייקט שלך ---> אחר כך עיברי לפקודות ותגררי לסרגל הכלים החדש שלך איזה פקודות שאת רוצה ( קיים בסוף משהו שנקרא תפריט חדש - זה רובריקה שנפתחת (לדוגמא כמו קובץ שפותחים אותו ואז מופיעים עוד פקודות) לחצן ימני על הפקודה שהתוספה לך לסרגל הכלים החדש את יכולה לשנות שם לקבוע איקון ( שחקי עם זה קצת ותראי) רמז: פתיחת טפסים מופיעה ב- "כל הטפסים" וכך שאילתות דוחות או מה שלא תרצי.... 2. הדרך השניה היא ליצור טופס שהוא יהיה הטופס הראשי וממנו תקראי לכל הטפסים והוא יפתח עם פתיחת מסד הנתונים ( כפתורי הפתיחה הם באמצעות האשף המקל קסמים שלמעלה צריך להיות לחוץ ואז לחיצה של כפתור מסרגל כלי העבודה) בכדי שהטופס היפתח ישר עם פתיחת המסד לכי לכלים --> הפעלה ובחרי את השם של הטופס הראשי בהצלחה.....

למעלה