תפריט footer באתר

mitlamed1

New member
תפריט footer באתר

שלום,

כמה שאלות על תפריט פוטר:
1. עד כמה הכלי הזה חיוני לקידום אתר שאין בו יותר מידי קטגוריות משנה (יש הרבה דפים אבל אין הרבה היררכיה ביניהם. כל אחד לעצמו)?
2. האם תפריט כזה הוא בעצם כמו מפת אתר (לא sitemap.xml, אלא מפה כזה שיש בתחתית עמודים ומובילה לדף נפרד של מפת אתר).
3. האם שניהם מסייעים לקידום אורגני או רק אחד מהם? במה שווה יותר להשקיע בקידום מבין שניהם?
4. מה זה בדיוק page rank sculpting ?

תודה!

מספר תשובות

ראיתי ששאלת בתחילת היום אך יצאתי מהבית לא הספקתי לענות סורי.

בכל מקרה הנה התשובות:
1.הפוטר הוא תוסף ניווט שמומלץ לאמץ הן עבור מנועי החיפוש והן לגולשים(מבחינת UI\UE), לשאלת אם הוא חיוני אגיד שכן אבל ישנם פרמטרים אחרים חשובים מימנו
2.הוא יכול להיות כחלק ממפת האתר או יכול להוות חלק חשוב שישפיע על מיתוג\סמכותיות האתר ויקשר גם למערכות חברתיות משלימות
3.הייתי ממליץ להשקיע על כל שיפור של מבנה האתר הן מבחינת ניווט והן מבחינת חווית משתמש ולאחר מכן על הפרטים הטכניים כמו מפת האתר, ואכן שניהם מסיעים ומשפיעים על פרמטרים חשובים
4.זה בעצם דרך להשפיע זרימת נתח הקישורים(או PR) באתר, לדוגמא על ידי ישום תגיות NF בחלקים מסוימים

mitlamed1

New member
תודה, אבל

לא ממש הבנתי את תשובה 4. אשמח אם תוכל להרחיב עליה.
תוכל בבקשה להסביר לי מהם הפרמטרים שלדעתך חשובים יותר מהפוטר?

אין הרבה על מה להרחיב לצערי

תשובה לשאלה 4 דיי טכנית ובמקרה שההסבר לא הובן ותתעניין בהרחבה תצטרך להיעזר בגוגל.

לגבי פרמטרים, לגוגל ישנם עשרות פרמטרים שאת חלקם אנו יודעים ואת חלקם אנו משערים, ביניהם זה איכות התוכן, פרופיל קישורים נכנסים, מעורבות חברתית ועוד הרבה

google101

New member
בוא אני יסביר לך...

הסבר קצר לסעיף 4 הוא נניח ואתר רוצה להעביר PR לדף מסויים באתר שלך, מה שאתה עושה הוא יוצר קישורים בפוטר עם מילות מפתח רלוונטיות לתוכן
וכך את מעלה את חשיבות הדף באתר שלך בעניי גוגל! אפשרות נוספת היא ליצור קישורים עם תגית nofollow וזה למקרה שאתה רוצה לקשר לדף ללא העברת PR
PR = pagerank
בהצלחה.

למעלה