תפריט מותאם אישית

סתם1234

New member
תפריט מותאם אישית

אתם מכירים את התפריט של "קובץ" ,"עריכה" וכו´... איך אני מכין אחד כזה באקסס מותאם אישית ? אני צריך לפחות תפריט אחד שיפתח לי טפסים.... תודה.

duducohn

New member
תשובה

1. לחצן ימני של העכבר על שורת התפריטים. 2. אפשרות התאמה אישית. 3. תפריט פקודות (לשונית אמצעית), ואפשרות אחרונה - תפריט חדש. 4. בשורת התפריטים נוצר תפריט חדש שאפשר להעביר אליו לחצנים כרצונך.

סתם1234

New member
תודה.ואם אפשר - שאלה אחרת -

אני רוצה שבלחיצת כפתור בטופס מסוים יתעדכן לי שדה של כן/לא בטבלה אחרת...אני יודע שזה בשילוב קוד - אבל הקוד משום מה לא עובד לי... תודה רבה.

סתם1234

New member
זה הקוד. תודה.

Dim db1 As Database On Error GoTo err_handler Dim rst As DAO.Recordset Set db1 = CurrentDb() Set rst = db1.OpenRecordset("tr", dbOpenDynaset) rst.FindFirst "x=" & Me.משולבת29 rst.Edit rst!panoi = "yes" rst.Update Set rst = Nothing Set db1 = Nothing MsgBox " השיבוץ נשמר" DoCmd.GoToRecord , , acNewRec Exit Sub

duducohn

New member
הבינותי נכון ?

על פניו הבנתי שיש לך שדה ששמו X בטבלה ואתה מחפש את הראשון בטבלה שערכו שווה לערך בתיבה המשולבת. כאשר מאותרת הרשומה הראשונה אזי אתה מעדכן את השדה PANOI בערך YES. השאלה מה זה לא עושה. האם לא מעדכן את הראשון!!! או שלא מעדכן בכלל אף רשומה בטבלה

סתם1234

New member
עד השאלה מה זה לא עושה

הבנת אותי נכון. השאיפה שלי שבאיתור רשומה שווה הוא יעדכן את PANOI ל"כן". מה עשיתי לא נכון ?

סתם1234

New member
טוב, מצאתי

השדה פשוט היה צריך להיות שווה ל - 0 בכל מקרה תודה.

למעלה