אצלינו
בבקרים יש קורנפליקס, חביתות, לחם מטוגן, פנקייק, מלאווח ובנוסף יש גבינות (לבנה, קוטג' בולגרית וכו') וירקות חתוכים טריים בצהריים: עוף בד"כ עם ירקות בתנור (תפוחי אדמה, קישואים, עגבניות, בטטה וכו' ) כל פעם עושים בצורה אחרת (פעם עם שזיפים, פעם עם תבלינים וכו') קציצות בשר ופסטה - כל פעם עם ירק אחר (פעם אפונה פעם שעועית ירוקה וכו') הודו אדום בד"כ מוגש עם אורז לבן ושעועית לבנה יבשה (זה תבשיל) קוסקוס ומרק ירקות ועוף ושוב קציצות בשר אבל בסגנון אחר יותר מטוגנות ומבושלות עם תבלינים אחרים (בהרט וכאלה) לכריכים אחה"צ אנחנו שמים - ממרח חלבה, ממרח תמרים, גבינה לבנה או עם זיתים, חומוס וכאלה... מקווה שעזרתי