תפריט ליל הסדר

דינהלה1

New member
תפריט ליל הסדר

היום התחלתי בהכנות, אני מבשלת חצי תפריט ואחותי את החצי השני, אז אצלנוף מרק עוף עם כופתאות קניידעלך דגים גפילטע פיש סלטים: סלט רגיל, סלט מיונז, סלט כבד קצוץ. 2 מנות עיקריות: בשר מבושל ברוטב יוגש עם כופתאות קניידעלך ועם אורז עוף בתנור עם לימון ועשבי תיבול, תפו"א וירקות אפויים קינוח: מוס שוקולד, תותים ואגוזים. אם אספיק אצלם והראה לכם תמונות.

שבי38

New member
שלי כזה:

סלטים: פלפלים אפויים ברוטב חומץ ושום, סלט ירקות, סלט חסה, סלט אבוקדו, סלט מיונז, כבד קצוץ, אמנון אפוי עם עשבי תיבול ושמן זית מרק עוף עם קניידלך, צלי בקר עם תפוחי אדמה ובטטות אפויים ,גלילות חזה עוף ממולאות בפטריות ובשר בקר. אח של בעלי מביא עוף ממולא בפירות יבשים ואורז קינוח: טראפל שוקולד וסלט פירות אולי עם קצפת עוד לא סגורה עם אצמי. בסדר ניהיה כולה תשע אנשים . העיניין שאני בונה על שאריות כי למחרת נוסעים לבקר את האחים של אבא שלי , אנשים מבוגרים וחולים שלא יבשלו צהריים אז אני מביאה מהבית.

דינהלה1

New member
אימא שלי מגיעה אלי לחג

מאז שעברתי דירה לראשנה היא תבוא לבקר. סוף סוף זה יוצא לפועל, לא דבר פשוט בכלל בגילה ולאור כל הבעיות הרפואיות שיש לה. מקווה שהיא תרגיש טוב, המטרה שתישאר לישון אצלנו ותבלה קצת עם הנכדים, מקווה גם שהאוכל שלי יהיה לה טעים

סגלה

New member
גם אלי תבוא בע"ה אמא שלי

אני עושה את הדברים הרגילים ואמא שלי את הדברים המיוחדים לפסח חג שמח!

למעלה