תפריט יומי

TRIPLEfnH

New member
תפריט יומי

שלום, אני בן 20, ומתאמן כל בוקר 5 ימים בשבוע. האימון כולל ריצה של 4 ק"מ ועוד סטים של כח (שכיבות שמיכה, מתח, בטן וכו´) סה"ך, אימון של שעה, שעה ורבע. אשמח אם תוכלו להליץ על תפריט נכון. אני 1.75 מטר, ושוקל 70 ק"ג, בעל גוף דיי מחוטב באופן כללי, אבל נראה לי שאני אוכל לא לגמרי נכון. אני אוכל ביום 3 ביצים קשות (רק הלבן), טונה, ספגטי, בשר, פירות וגבינה. תודה מראש.

leahle

New member
בקשר לביצים ובכלל

הרבה נמנעים מלאכול את הצהוב בטענה שהוא פחות בריא ומכיל אחוז שומן גבוה, מה שנכון. אבל מצד שני יש שטוענים שנחוץ לגוף גם הצהוב, על מנת לעכל טוב את הלבן. אז אולי שווה לאכול ביצה אחת שלמה ולא 3 (רק הלבן) ולחשוב על מקור טוב יותר לחלבון, טונה זה דוקא טוב מאוד, גם בשר ויתר הדגים שייכים לחלבונים. התפריט שלך נשמע לא רע, הוא כולל את כל אבות המזון חוץ מירקות, שזה חבל.. והתפריט תלוי מה המטרה שלך באימון??

TRIPLEfnH

New member
מטרה

המטרה שלי היא פיתוח הגוף אני לא מתיימר להיות מר עולם, אבל בכל זאת, אני בכושר טוב מאוד, ונראה לי שעם תפריט נכון, יהיו תוצאות טובות יותר. אולי כדאי לאכול את הצהוב רק בביצה אחת מתוך השולש ? תודה

שני דברים

1. לאה בהחלט צודקת. 2. בפורום לא ניתן להתאים תפריט טוב. מה גם שבאופן כללי התזונה שלך די טובה (כפי שלאה כתבה לך) ורק צריך לעשות התאמות. אם אתה עולה במשקלך (הרי זאת המטרה) אז מצבך טוב. תתיעץ גם עם המאמן שלך (או בפורום חדרי כושר) יש שיטה שגורמת להגדלת נפח השריר, וכשיש לך תוכנית אימונים אפשר להתאים לה תזונה.

TRIPLEfnH

New member
מטרה

המטרה שלי היא פיתוח הגוף אני לא מתיימר להיות מר עולם, אבל בכל זאת, אני בכושר טוב מאוד, ונראה לי שעם תפריט נכון, יהיו תוצאות טובות יותר. אולי כדאי לאכול את הצהוב רק בביצה אחת מתוך השולש ? תודה

למעלה