תפריט הבראנץ' של הבוקר - ל 10 איש

אמרלדה

Active member
הזמנתי לבראנץ', 11.30 בבוקר והכרזתי מראש שיהיה חלבי

פתיחה והצלחה גדולה, מומלצת: תבנית פיירקס גדולה אליפטית עם יוגורט 10% (2 מיכלים גבוהים),
על היוגורט פירות יער חצי קפואים (חבילה קפואה), ומעל חבילה גרנולה קצת מתקתקה.
כל אחד קיבל כף הגשה גדולה בתוך קערית קטנה.
הרוב ביקשו תוספת בסוף הארוחה.
אם יש מעט אנשים, עדיף מראש במנות אישיות.

סלמון אפוי במיץ תפוזים ויין לבן
סלמון כבוש - גרבלקס
עלי גפן ממולאים קנויים
לביבות תרד מוגשות עם כף יוגורט עיזים כל אחת
כרובית אפויה ומושחמת בתנור מוגשת עם כף טחינה על כל פרח
קערת רביולי ברוטב פסטו
מגש גבינות: גליל עזים של גד, קשקבל ורוקפור של תנובה (עדינות) וצ'דר
סלט חסות עם כרוב ורוקט
מגש ירקות קטנים שטופים: עגבניות שרי, פלפלונים, מלפפונים

בשלב ב' הוגשו אבטיח וענבים וצלחות גדולות של תערובת אגוזים
שלב ג' שתיה חמה, נשיקולדות ופאי אגוזים (קנויים)
ולבסוף, לפטפטת, גרעינים לבנים.

כל הארוחה, למעט הרביולי ועלי הגפן, היתה קטוגנית
בקינוחים גם הפאי אגוזים.

ישבנו 3.30 שעות.
עונג שבת.
שבוע טוב.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
הזמנתי לבראנץ', 11.30 בבוקר והכרזתי מראש שיהיה חלבי

פתיחה והצלחה גדולה, מומלצת: תבנית פיירקס גדולה אליפטית עם יוגורט 10% (2 מיכלים גבוהים),
על היוגורט פירות יער חצי קפואים (חבילה קפואה), ומעל חבילה גרנולה קצת מתקתקה.
כל אחד קיבל כף הגשה גדולה בתוך קערית קטנה.
הרוב ביקשו תוספת בסוף הארוחה.
אם יש מעט אנשים, עדיף מראש במנות אישיות.

סלמון אפוי במיץ תפוזים ויין לבן
סלמון כבוש - גרבלקס
עלי גפן ממולאים קנויים
לביבות תרד מוגשות עם כף יוגורט עיזים כל אחת
כרובית אפויה ומושחמת בתנור מוגשת עם כף טחינה על כל פרח
קערת רביולי ברוטב פסטו
מגש גבינות: גליל עזים של גד, קשקבל ורוקפור של תנובה (עדינות) וצ'דר
סלט חסות עם כרוב ורוקט
מגש ירקות קטנים שטופים: עגבניות שרי, פלפלונים, מלפפונים

בשלב ב' הוגשו אבטיח וענבים וצלחות גדולות של תערובת אגוזים
שלב ג' שתיה חמה, נשיקולדות ופאי אגוזים (קנויים)
ולבסוף, לפטפטת, גרעינים לבנים.

כל הארוחה, למעט הרביולי ועלי הגפן, היתה קטוגנית
בקינוחים גם הפאי אגוזים.

ישבנו 3.30 שעות.
עונג שבת.
שבוע טוב.
וואו!!! נקרא נהדר!!
נתקעתי במגש עם היוגורט והגרנולה!!!
ואז ראיתי את הלביבות.
נהדר!
 

mיטלמן

Well-known member
נקראת כמו ארוחה כיפית,
קראתי גם שורה אחרונה, אז שואלת,
לא התלוננו על מחסור בלחם?
או שזה רק בראש שלי?
 

אמרלדה

Active member
נקראת כמו ארוחה כיפית,
קראתי גם שורה אחרונה, אז שואלת,
לא התלוננו על מחסור בלחם?
או שזה רק בראש שלי?
הי. שכחתי לענות לך, סליחה.
אף אחד אצלנו לא אוכל לחם.
האורחים האלה מוכרים לנו היטב. גם הם לא.
אנחנו תמיד מכינים שתי מנות גדולות לגברים שעדיין אוכלים
נורמלי. הפעם הן היו הרביולי ועלי הגפן הממולאים. יש מה
שישביע אותם, אנחנו מסודרים.
אנחנו מארחים בסבב. אף אחד אף פעם לא שם לחם על השולחן.
כלומר, פעם כן. הרבה זמן כבר לא.
 

mיטלמן

Well-known member
הי. שכחתי לענות לך, סליחה.
אף אחד אצלנו לא אוכל לחם.
האורחים האלה מוכרים לנו היטב. גם הם לא.
אנחנו תמיד מכינים שתי מנות גדולות לגברים שעדיין אוכלים
נורמלי. הפעם הן היו הרביולי ועלי הגפן הממולאים. יש מה
שישביע אותם, אנחנו מסודרים.
אנחנו מארחים בסבב. אף אחד אף פעם לא שם לחם על השולחן.
כלומר, פעם כן. הרבה זמן כבר לא.
 

mיטלמן

Well-known member
תודה,
אוי כמה שאני אוהבת לחם, הכי.
ולגמרי מבינה אבל.
ואקנה מחר תרד ללביבות, מצאו חן בעיני.
 

אמרלדה

Active member
נקרא נהדר כתמיד. איך הכנת את הרביולי בפסטו?
תודה מיכל. אין פשוט מזה: קניתי רביולי מוכן, בישלתי אותו. אחרי הסינון ערבבתי בפסטו עשוי
מבזיליקום (אלפי מתכונים באינטרנט) שאני מכינה תמיד בלי הפרמז'ן. פרווה. הוספתי לו קצת
שמן זית שיימרח טוב יותר וזהו.
 

אמרלדה

Active member
נקראה נהדר, אפשר מתכון ללביבת תרד
בבקשה לביבות תרד

המצרכים (5 מנות):

חצי קילו עלי תרד טריים - שטופים, מיובשים וקצוצים גס

250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% - מפוררת בידיים

1 כף קמח

3 ביצים

1/4 – 1/2 כוס פירורי לחם

מלח

פלפל שחור גרוס

קורט קינמון

קורט פלפל אנגלי גרוס

שמתי חצי כוס קמח שקדים במקום הקמח והפירורים

והוספתי קצת יותר מרבע כפית אבקת אפיה

אפיתי בתבניות מיני-קיש של סיליקון
200 מעלות, 15 דקות, אחכ להוריד לרשת שממוקמת בחלק התחתון של התנור לעוד 8 דקות
היגשתי עם כף יוגורט עיזים על כל אחת.
 
נערך לאחרונה ב:

michalgad

Active member
שכחתי לכתוב שאפיתי אותן בתוך תבניות מיני-קיש מסיליקון והגשתי עם כף יוגורט עיזים על כל אחת.
אמרלדה
אם יש לך ולא איכפת לך לשתף , אשמח לראות תמונות איך ערכת את השולחן. רוצה למשל להבין איך נראה מגש היוגורט והמנות העיקריות .
 

אמרלדה

Active member
אמרלדה
אם יש לך ולא איכפת לך לשתף , אשמח לראות תמונות איך ערכת את השולחן. רוצה למשל להבין איך נראה מגש היוגורט והמנות העיקריות .
לצערי אין לי. לגבי היוגורט, קחי בחשבון קערת פיירקס מלבנית רגילה, עמוקה יחסית, ועכשיו תהפכי אותה במוח לאליפסה. זאת הפיירקס היחידה החלבית שלי.
שכבה לבנה מתחת, שכבת גרנולה חומה מעל, ופירות היער באמצע התחבאו מתחת לגרנולה ולא ראו אותם, כך שהיוו הפתעה לכולם בצלחת/בפה.
את לביבות התרד ערכתי כמו רפרפות בצלחת פאי גדולה מזכוכית, שתיים באמצע. ואחכ שמתי על כל אחת בחלק שראו כף יוגורט.
 
למעלה