תפריט אחר

mori85

New member
תפריט אחר

היי, שמי מור, בת 27, גובה 159, משקל 57. אני בעיצומה של דיאטה, ירדתי כבר 3 קילו, אני רצה לרדת כזה עוד 2 קילו ולהתחטב בעיקר.. הייתי אצל דיאטנית ששינתה לי קצת את התזונה בכך שלפני שהגעתי אליה נהגתי לאכול בבוקר רק 3 תמרים ו2 אגוזי מלך, ונהגתי לשתות עד כ4 כוסות תה שכל כוס הכילה 2 כפיות סוכר, היא הורידה לי את הכמות הסוכר לעד 3 כפיות ביום, ו בבוקר ביקשה שאוכל 2 פרוסות שיפון, עם ממרח טופו (לא אוכלת מוצרי חלב) עם אבוקדו וירקוץ, ואת התמרים אוכל הביניים עם חופן אגוזים ולא 2. שאלתי, האם אמשיך לרדת ככה במשקל? הרי היא הוסיפה לי כמות של קלוריות...(אני במכון כושר 3 פעמים בשבוע), שאר התפריט לא השתנה כי אני אוכלת בערב ו בצהריים את שלושת אבות המזון ... אשמח לעזרתכם מור

אבי519

New member
לפי הפרמטרים שלך את במשקל נכון ולא צריכה דיטה בכלל

אם את רוצה חיטוב כדאי לך לחשוב על פעילות גופנית כמו התעמלות חדר כושר או חוג לחיטוב כמו יוגה, ריקודים, פילטיס, קיקבוקס, זומבה... וכ"ד.

mori85

New member
תודה על המענה :), ו

אני מבינה שאני בbmi תקין, אך עדיין רוצה להוריד עוד בערך 2 קילו ו לשמור על זה, אז השאלה אם התוספות של הדיאטניץ ליגרמו לעצירה/עלייה במשקל שלי? וכן אני מתאמת 3 פעמים בשבוע בחדר כושר מזה כחודש תודה

אבי519

New member
אולי כדאי להגדיל את החלבון ולהקטין פחממות ושומנים

זה מה שעושים אנשי בודי בילדינג כדי להגדיל שרירים ולצמצם שומנים.

השינוי בתפריט שלך

הי מור

קודם כל שיהיה בהצלחה!
כמובן שאת במשקל תקין ברמה הבריאותית אבל אם את רוצה לרדת עוד 2 קילו ולהרגיש יותר טוב עם עצמך זכותך וזה עדיין בגבולות המשקל התקין ולא נמוך מדי.
ולא, ספורט לא יספיק כדי להשיג את החיטוב וצריך את השינוי התזונתי.
רק להרגיע את החששות היא לא הוסיפה לך קלוריות בתוספת של הלחם אלא להפך.
קחי בחשבון שכל 2 כפיות סוכר= פרוסת לחם. ולכן אם הורדת 5 כפיות סוכר בעצם הורדת כמות קלוריות של 2 פרוסות לחם ואת זה היא הוסיפה לך.
מה שבטוח הלחם יותר משביע ויש ערך הרבה יותר משמעותי לשובע מקלוריות של אוכל (לצורך העניין לחם) מאשר לקלוריות משתיה ממותקת.
רק לא כל כך הבנתי את התוספת של האגוזים. נכון שאלה שומנים בריאים אבל עדיין שומנים וזו כן תוספת משמעותית של קלוריות. לכן כדאי שתשארי על הכמות שאכלת - 2 תמרים ו2 אגוזים. גם עם האבוקדו תהיי זהירה ובכלל תמרחי את הממרחים בין שתי פרוסות לחם ולא על כל פרוסה.
בהצלחה!

למעלה