תפרחת חיתולים

תפרחת חיתולים

שלום לכולם וסליחה שהברזתי ככה לאחרונה.... לאיילה שלי בת שנה וחצי יש תפרחת חיתולים כמעט קבועה לאחרונה. אנחנו מטופלות בקביעות בדיקור סיני בגלל האסטמה של העור (המצב טוב, תודה), התזונה שלה טובה למדיי (אין מוצרי חלב בקר, אין שימורים, ממתקים, עגבניות, במבה, חצילים, ועוד ועוד), החלפנו סוג חיתולים, יש לנו סבון של צמחי מרפא סיניים שהוא גם אורגני (ועולה בהתאם..), רוחצים אחרי כל קקי + פעמיים נוספות כשהפיפי רב, וכלום לא עוזר. נמאס לי מהמשחה המסריחה משמן דגים. למי יש רעיון אחר? מה בתזונה יכול לגרום לכך ולא חשבתי עליו מרוב שאני לא מסוגלת להתנתק מהיותי אם ומטפלת? והאם (במסר) יש משחה או רעיון שתוכלו למכור לי? האופציה של גמילה מחיתולים נשקלה ברצינות תהומית אך לא מתאימה עדיין. תודה.
 
תפרחת חיתולים

אני עוסקת במכירה והפצה של מוצרים המיובאים מארה"ב ללא חומרים מזיקים עם תו תקן בינלאומי של האגודה למלחמה בסרטן יש לחברה "מי פה" מיוחד המטפל גם בבעיות עור ישנו קרם איכותי המרגיע ומרפא את העור שיכול לעזור במקרה של בתך ישנן אופציות נוספות אם את מעונינת אשמח להרחיב בנושא. בהצלחה והרבה בריאות
 
מתוך סקרנות

שלום שרון, מה מצב הנשימה שלה? האם אי פעם היו דלקות ריאות? ברונכיטיס, או כל בעיית נשימה אחרת? בכבוד רב, שלומי
 
בינגו.

סובלת מאסטמה של העור (כמעט ואין בזכות הדיקור), נושמת דרך הפה לפעמים (לא בשינה) והאף נוזל. רעיונות?
 
וגם- נולדה בקיסרי (מצג עכוז)

ואין דלקות ריאות, אבל כן היו חרחורים כשנולדה. הרופא אמר שזה קנה נשימה צר ולא נתנו שום תרופה אף פעם.
 

אדומה2

New member
היי שרון, מה שלומך?

אשלח לך במסר שמות של מוצרים שעזרו לשחר שלנו מאוד בכל הקשור לתפרחת חיתולים. חשוב לבדוק- האם החלפת החיתול התחילה את זה או שזה לא היה קשור? בכל מקרה, ממליצה להוריד בכלל את השימוש במגבונים לחים ולעבור לצמר גפן עם מים- ככה פשוט. כמובן שמחוץ לבית זה טיפה בעייתי, אבל עדיין, להוריד את עניין המגבונים למינימום. שולחת לך מסר עכשיו.
 
אני חושבת שזה לא קשור להחלפת החיתול.

בכל מקרה אנחנו ללא מגבונים, ואת המסרים שלך אני אוהבת מאד
.
 
הכי טוב טוסיק חשוף...

גם לקטנה שלנו היה תפרחת.. אין כמו שעה שעתים בחוף הים ללא חיתול על מנת לטפל בכל מפגע.. אור ואהבה
 
דווקא נסענו לים במיוחד, אבל

ברגע האחרון חטפתי פיק ברכיים שמא זה יחריף את הגרד. מה עוד שלא ממש סטרילי חוף הים שלנו. (על המים בחיפה אני לא מדברת היה פה זיהום ואסור להיכנס).
 

y u l i a 1 2

New member
חיטולים זו בעיה

אני אחת שעלתה לארץ מרוסיה, ושם היה פטרון יחיד... הוא ללמד את הילדים לבקש כשהם רוצים פיפי או קקי ואז את לוקחת אותם לשירותים ( יש מתקנים מיוחדים בשביל ילדים ) והם עושים את מה שהם עושים, את מנגבת עם מגבון לח, וזהו זה! הרי חיטול זה לא רק תפרחת, זה גם רגליים מכוערות בעתיד, הוא מעוות את איזור היריכיים.
 
למעלה