תפרחת בידיים...........

anny12

New member
תפרחת בידיים...........

שלום רב, יש לי בין האצבעות בידיים, תקופה מאוד ארוכה, תפרחת אדומה , מגרדת , השתמשתי בבטא קרוטן עוזר אבל צריך לשים כמעט כל יום. זה נראה לי כמו אגזמה כזו וזה מגרד לי בטירוף........... מה אפשר לעשות עם זה????????. דחוף עזרה. הרופא נתן משחה ואומר לא להרטיב את הידיים............. רוצה משהו טבעי, שונה, אחר..... תודה

ומה הרופא אמר שזה?

ייתכן באמת שזו אקזמה וייתכן שזו גם פטריה. חשוב להבחין בין השניים כי הטיפול הוא שונה לחלוטין.

אנני יקרה ../images/Emo115.gif אקזמה - גירוי עור

אקזמה - לבד מזאת שחייבת אבחון רפואי, יכולה להיות תגובה להרבה מאוד מצבים, החל ממצבים נפשיים (כן כן...) וכלה במגע עם אלרגנים שאינך מודעת להם - כמו אבקות כביסה, מאכלים או תבלינים מסויימים ועוד ועוד. זה לא מכבר דנו בנושא כאן בפורום בנושא, והועלו עצות רבות שכדאי לך לעיין בהם, אך זכרי נא - כי אף אחת מהן אינה מהווה תחליף לאבחון רפואי. רק לצורך הספור: סבתי ז"ל, סבלה מגרד איום בכל הגוף לאחר לידת דודי הצעיר. בהיותה צדקת גמורה - לא היה מקום אליו לא הלכה לבקש מזור לגירודיה, החל מטובי הרופאים וכלה בהשטחות על קברי צדיקים. כלום לא הועיל. על לבוא הקיץ, עת הלכה עם משפחתי לטבול במימי הים - וראה זה פלא - מספר טבילות כאלה העלימו את החולי כלא היה. מי ים הם בהחלט תרופה לאקזמה ויש המביאים לביתם מי ים על מנת להמשיך את הטיפול בבית. גם מילון המונחים שלנו מכיל ערכים לטיפול בנגעי עור. בריאות מלאה לך.

ועוד מתכון ../images/Emo115.gif לאקזמה ../images/Emo115.gif

1. ערבבי חינה אדומה טריה עם מים רותחים עד קבלת עיסה דייסתית סמיכה. 2. מרחי את המקומות הנגועים בעיסה. 3. השאירי כחצי שעה ושטפי במים זורמים ללא בסון. ניתן לחזור על הפעולה לאחר שלוש ארבע שעות. במידה והנגע לא חלף - ניתן לחזור על הפעולה לאחר 3 -4 ימים. לבריאות

anny12

New member
חינה ???

זה לא ישאיר לי כתמים אדומים על הידיים........?!?!?!? מוכנה לנסות. בבקשה החזירי תשובה. דחוף........................... אני סובלת

למעלה