תפקוד מיני

esagoras

New member
תפקוד מיני

הי לכולם יש לי שאלה לגברים שביננו מה עם התפקוד המיני של חולי סכרת שמעתי שבסוף הוא נתקע מה קורה איתנו הגברים ומה דומה בקשר לבנות

krahel

New member
זה נגמר רק לגברים

אני אומנם בחורה, אבל יש לי קצת מידע, לאבא שלי שממנו ירשתי את הסוכרת זה קרה עם סוג 2 בתחילת גילוי המחלה. יש אפשרות לטיפולים נורא יקרים בקליניקה און ואומרים שזה עוזר גם לחולי סכרת. על נשים עם בעיית אמפוטנציה עוד לא שמעתי אבל לנו יש בעייה להכנס להריון ולשמור על התינוק בריא.

esagoras

New member
מתי זה מתחיל

מישהו יודע מתי זה מתחיל להיות חולה סכרת אמפוטנט וגם מה קורה אם מתחתנים אז 100% שהילדים שלנו נדבקים מהמחלה

krahel

New member
../images/Emo7.gif בשורות כואבות

ידוע לי שהאמפוטנציה כמו העיוורון והנמקים מופיעה כאשר אין רמות מאוזנות בדם. ולא כמו ששאלת בגיל מסויים. רוב הסיכויים כאשר אחד מההורים חולה סכרת הם שהילדים בעלי סיכוי של חצי חצי לקבל את המחלה כמובן זה תלוי בחוזק הגנים של ההורה החולה. במידה ושני ההורים חולים אז הסיכוי הוא של 90% ויש להם תקווה קלושה אם אחד מהסבים לא חולה.

elad2040

New member
הממ...

התשובות שלך הם בקשר לסוכרת סוג 2, וגם לגבי סוכרת 2 הם לא ממש מדויקים. סוכרת סוג 2 היא תורשתית בצורה ישירה לכן יש סיכוי לא רע שחלק מהילדים של חולה יהיו ב*קבוצת סיכון* לקבלת המחלה. זה לא אותו דבר כמו לחלות. סוכרת סוג 2 היא מחלה שההתפרצות שלה היא תוצאה של *אורח חיים*, לכן גם אדם שנמצא בקבוצת סיכון, כל עוד ישמור על עצמו בעזרת קצת ספורט ותזונה מאוזנת ודלת פחממות יכול לחיות את חיו בלי לסבול מהמחלה. בקשר סוכרת סוג 1 ראו תשובתי השניה.

elad2040

New member
אימפוטנציה,

כמו שאר תופעות הלואי של סוכרת, נגרמת בעיקר כתוצאה מפגיעה בכלי הדם הקטנים. הסיבה העיקרית לפגיעה בכלי הדם הקטנים היא *רמות סוכר גבוהות*. אם תשמור על עצמך יש סיכויים גבוהים שלא תפתח (או שתפתח פחות) תופעות לואי מהסוג הזה. שמור על עצמך. סוכרת סוג 1 (שאם הבנתי נכון היא מה שיש לך), אינה תורשתית בצורה ישירה עד כמה שהמדענים מבינים היום. אין חשש שילדיך יסבלו כולם מסוכרת, ובכל מקרה, בעתיד כנראה יהיו בדיקות שבהם ניתן לגלות אם מישהו עומד לפתח סוכרת סוג 1 ולתת לו טיפול מונע. מקווה שעזרתי.

למעלה