תפקוד לא משהו

Impious

New member
תפקוד לא משהו

אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז בבקשה תפנו אותי לפורום המתאים. יש לי ידידה שהתגייסה ביום ראשון האחרון. יש לה בעיות ברגל והיא לא מסוגלת ללכת, כך שכל היום שתי בנות אחרות סוחבות אותה ממקום למקום. הצבא סתם מחזיק בה, באמת שהיא לא מסוגלת לעשות כלום, היא צריכה ליווי לכל מקום וכאלה
חשוב לציין שהיא דתייה, לא דתייה חרדית אבל דתייה, חצאיות וכאלה. מה היא צריכה לעשות כדי לפרוש מכל העסק הזה ולעשות שירות לאומי? לאן היא צריכה לפנות? מה ההליך? האם זה מאוחר מדי? תודה רבה מראש לעונים..

Impious

New member
אין לי מושג..

היא הגיעה לבקו"ם עם המסמכים שיש לה בעיות ברגל וכאלה ובכל זאת גייסו אותה.. מה גם, הצבא לא בדיוק נותן לה לטפל ברגל, היא הייתה צריכה לעבור בדיקה בעוד שבוע אבל בגלל הצבא זה בוטל :| מה עושים?

eXtreM1

New member
משו כאן לא מסתדר

עם כל הבלאגן בצבא ולפעמים היחס המזלזל, אין מצב שהמפקד\ת שלה הייתה רואה אותה ככה ניסחבת לכל מקום ולא שולחת אותה להבדק אצל הרופא ביחידה או משו. זה לא נשמע הגיוני... תגידי לה שתיגש למפקד\ת ותבקש לראות רופא.

Impious

New member
אוקיי תודה

היא רואה רופא, מה הלאה? דרכו היא יכולה להשתחרר מהצבא ולעשות שירות לאומי? אמרו לי שהיא צריכה לחתום ברבנות שהיא דתייה וככה היא יוצאת מהצבא

eXtreM1

New member
אני לא מבין אותך,

את מבררת איך להוציא אותה (או את עצמך) מהצבא? או שאת רוצה לעזור לה? משהו כאן לא כשר, 2 חברות סוחבות אותה כל היום ואפחד לא עושה עם זה כלום , בחייאת עד כמה הסיפור יכול להשמע מונפץ (עם אני טועה אני מתנצל מראש). בכל אופן, לפי מה שאת מספרת כאן החברה שלך בכלל נכה..לא הגיוני שלקחו אותה לצבא. ועם יש לה בעיה ברגל או ברגליים שמונעת ממנה פעילות גופנית והבעיה באמת מוצדקת, היא תקבל פטור זאת לא בעיה בכלל.

Impious

New member
אני בן קודם כל

הסיפור לא מונפץ, ההתנצלות מתקבלת
חחח והבנות שם בצחוק קוראות לה נכה
טוב נראה-]

purple rose

New member
אם היא דתיה

היא יכלה להצהיר מהתחלה שהיא דתיה ולעשות שירות לאומי. מבחינתה זה הכי לא בעיה.. וזה בכלל לא קשור כמה היא כשרה לעשות צבא או לא.

Impious

New member
אוקיי מה ההליך להצהיר שהיא דתייה?

למי לפנות? כמה זמן זה נמשך?

למעלה