תפעילי לי..

תפעילי לי..

אני שומעת את צמד המילים האלה הרבה בכיתת הגדולים שלנו,בכל צעצוע הם ישר מחפשים את הכפתור או הבטריה,להשתמש בדימיון מה פתאום, הכל צריך להיות אוטומטי כמו למשל היד של המטפלת שאפשר לחטוף ממנה כי הם לא רוצים לגשת ולקחת בעצמם,האם גם אצל ילדכם אתם מגלים התמכרות לצעצועי מנוע למיניהם? שלכם חנה גונן

יש בזה משהו...

גם יובל לפעמים מתלוננת שמשהו "לא עובד" כי אינו משמיע נגינה או נוסע או מהבהב... מצד שני - יש לה דמיון מאוד מפותח והיא משתמשת בו כל היום. כל היום היא מדמיינת שהיא ואנחנו בעצם אנשים אחרים, ומחלקת תפקידים: אבא, אתה טיגר! אמא את פו! אני איה, ומאיה פיגלט...

תּמר

New member
אצלנו קוראים לו "חזרזיר"

וגם הילדים שלי שיחקו בזה
. בעניין המכשירים, אני לא מתה על הדברים המרעישים ומאירים וכו', ולכן אין הרבה כאלו בבית שלי. לא מזמן הקטן קיבל בינבה משוכללת, עם מנגינות ואטרקציות מפו הדב של דיסני, ולמען האמת - הייתי מוותרת על כל התוספות, שנראות לי מיותרות לחלוטין. (ואחרי שבוע של התלהבות, הבן שלי משתמש בעיקר בתא המטען של המכונית, לכל האוצרות שלו, ולמשחקי דמיון נוספים)

לאה_מ

New member
אורי השבוע בא אלי עם טרקטור מדופלו

ואמר שצריך להחליף לו בטריה, כי הגלגלים לא מסתובבים טוב. כמובן שהיה צריך להזיז קצת את המבנה, שלא יתחכך בגלגלים
אבל למעט האמת, אני לא מרגישה שהוא יותר נמשך לצעצועים אלקטרוניים - המשחק החביב עליו ביותר הוא דינוזאורים מפלסטיק (ויש לנו עשרות כאלה בבית!).

מה עשו כשלא היה חשמל?../images/Emo44.gif

זו שאלה שנשאלו תלמידי בביקור במוזאון. ותשובתם היתה (במקהלה כמעט) לא יכלו לראות טלויזיה. הם לא העלו על דעתם את האפשרות שלא הייתה טלויזיה.

למעלה