תפעול טריאו 650

תפעול טריאו 650

========================================== נשלח על ידי: g u t m a n n7 7 תאריך: 03/08/2007 01:18:10 אשמח לקבל עזרה בשאלות שאיני מקבל תשובות . . אני מנסה כל פעם לעבור מפאלם לפוקטים ופשוט לא מצליח למצוא תחליף ל-T3 המעולה שלי . ברשותי מגאס גאר , T3 . 505 .3C /פוקט 3950.מיו 510, ועכשיו רכשתי טריאו 650 יד שנייה . לאחר נסיונות להעביר את הנתונים מהפאלם T3 נוכחתי שיש הרבה זבל בטריאו ואני רוצה לעשות הרד ריסט . למכשיר שלי ישעברית של פילוק ושל טופ טכנולוגיות . איך שומרים שהעברית לא תימחק בהרד ריסט ?איני שאלה נוספת איך מחפשים באנשי הקשר אדם מסויים ? איך משנים במקלדת הלחצנים של המכשיר מאנגלית לעברית ? תודה.ואם אפשר תשובתכם המהירה . ניצן - 050-5-281065 054-69-59777

AYELET1

New member
שינוי מאנגלית לעברית ולהפך: לחיצה על FUN

(כפתור שמאלי תחתון) יחד עם מקש רווח עברית נמחקת לאחר הארד ריסט. שמור את הקוד שלה יש חיפוש באנשי קשר אבל הדבר הטוב ביותר זה שימוש בתוכנה יעודית. TakePhone הירא תוכנה נפלאה למטרה זו (וא טוטו עומדת לצאת סקירה עלעיה
)

שאלות נוספות בהפעלת טריאו 650

תודה על התשובות אנסה לישמן מאוחר יותר .אקווה לתשובות מהירות כי אני לחוץ . 1) איך אני מגיע לקוד העברית לפני ההרד ריסט ?. 2) מהיכן אני מוריד את תוכנת ה- TAKE PHON והאם היא חינמית או בתשלום ? אציק לכם במקצת, אבל אני חושב שזו מטרת הפורום והעברת ידע זה נחמד . שוב תודה - ניצן .

שינוי מקלדת לעברית בטריאו 650

נסיתי לשנות מקלדת לעברית ולא מצליח לשנות לעברית כותב רק באנגלית .. ניצן

AYELET1

New member
נסה ללחוץ על המקש הכחול ותוך כדי, בלי להרפות

ממנו ללחוץ על רווח ואז להרפות משניהם שיטה נוספת: לחץ בצד ימין למטה במסך על En שיהפוך לך ל-ע

כיצד מבצעים איתחול חם לטריאו 650 ?

כיצד מבצעים איתחול חם לטריאו 650 ? כתבו לי ללחוץ על כפתור הפעלה ובו זמנית על כפתור ריסט ליד הסוללות וזה לא עובד . שאלה זו נוספת לשאר השאלות ששאלתי . והמענה לא מספק . תודה על מאמציכם הדלים ..או שכולם בחו'ל . ניצן

AYELET1

New member
בוא נתחיל מזסה שתשרשר את שאלותיך. תודה על

מאמציך הדלים. אתה מוזמן להוריד לנו מהמשכורת.

AYELET1

New member
ואגב, כדי לבצע הארד ריסט,

בדיוק בדרך שתוארה לפניך אגב, יש לחכות עם הלחיצה ב-2 המקומות עד שיופיעו העיגול האפור של palm powerd וכפתור הפעלה זה הכפתור END האדום. חוץ מזה אני אנזוף בעובדי. בטח בגלל השבת, התורן הסורר שהצבתי כאן הלך לים

תפעול טריאו 650

מתנצל על הבוטות .ומודה על המאמצים ולהיכן להעביר תשלום ? סוף סוף הצלחתי לבצע איתחול חם . השאלה הבאה היא : האם ה-TAKEPHON מאפשר חיפוש שמות אנשי קשר בעברית? ניצן

urias78

New member
התשובה לשאלה שלך נמצאת בתשובה לשאלה הבאה

האם הטראו 650 יצא לראשונה לשוק בשנת 2004? ראה רמז למטה רמז: אם אתה לא יודע תעשה חיפוש בגוגל

AYELET1

New member
בנקודה זו אינני מסכימה איתך. הפורום בהחלט

נועד למענה על שאלות כאלו (בין השאר). והתשובה היא - כן, בהחלט. ואגב, המפתח (אם לא ידעת) ישראלי

הוראות שימוש כלליות ל- TAKEPHONE

הוראות שימוש כלליות ל- TAKEPHONE / אני לא מוצא קלות הפעלה כמו שהייתי רגיל בפאלמים . והאם יש חיפוש מהיר ? ואיך ? בפאלם T3 יש גם חיפוש כללי . האם גם כאן יש דבר כזה ? בתודה מראש - ניצן .

בעיה נוספת - לאחר סינכרון לאווטלוק מופיעים

בעיה נוספת - לאחר סינכרון לאווטלוק מופיעים הרבה מאוד דברים כמה פעמים , כמו אנשי קשר +יומן . למיטב זכרוני קיימות תוכנות למחיקת כפילויות לאחר סינכרונים . מה שם התוכנות ואיך אגיע אליהן ? בתודה מראש -- ניצן

AYELET1

New member
מדריכים

267 target=_blank>1 2 נסה גם לעעיין קצת באתר PDACE אתה עשוי למצוא שם תשובות לא מעטות

AYELET1

New member
לתוכנת TAKEPHONE יש מדריך מפורט מאד

שמגיע עם התוכנה עצמה.

למעלה