תפס את עיני

זאת הומופוביה. אותה גברת בשינוי אדרת.

כל עוד מישהו טוען שהאהבה שלי אל בן זוגי אינה שווה לאהבה של לו אל אשתו, זאת הומופוביה וניסיון לאפליה והכפשה. לא רוצים ולא זקוקים לרחמים שלך , הרב פרומן, רוצים שוויון זכויות כמו בכל ארץ נאורה. אני לא מבקש שתכיר בזוגיות של כ"ברית אלוהית". את זה אני משאיר למאמינים בעל-טבעי. אני דורש שתכיר בזוגיות שלי כזוגיות שוות זכויות בארץ.

konito

New member
מדובר בהסתה! יש לדרוש לחוקק חוק נגד הסתה כזאת

למשל הפנינה הבאה: "או שהוא (הרוצח) אדם ששייך בעצמו לחוג הזה שנפגע באיזו צורה מן המועדון (ומי שניסה לעזור לחוג הזה יודע כמה אנרגיות שליליות - תסכול, אכזבה ושנאה - יש שם. וכמו שאמר לי פעם אדם שפנה אלי בתור רב לבקש את עזרתי: אל תאמין! זה רע מאוד! תמיד זה מסתיים בניצול וברע!) מדובר בלשון הרע, בהוצאת דיבה. יש לדרוש ממעריב וידיעות בעלי האתרים הללו שלא לפרסם עוד "מאמרים" שכאלה. במשך השנים פורסמו המון מאמרים הומופובים שכאלה שאין הם אלא הסתה לשמה. אני לא רואה באותם אתרים פרסומים ובהם השתלחות בחילונים על שלא שומרים שבת או כשרות. אנחנו חייבים להוקיע את הפרסומים הללו. לא יעלה על הדעת שאדם יכתוב דברי בלע כאלה ואחר כך יגיד שהוא מגנה את הרצח כשלמעשה הוא מחרחר ריב ומדון, שנאה שיכולה להגיע כדי אלימות ממש.

למעלה