תפסתי

tailka

New member
תפסתי

עייפות מזעזעת היום חוסר יכולת לחשב על כלום פשוט ב11 הלכתי לישון כאילו לא ישנתי כל הלילה וקמתי יותר עייפה

tailka

New member
מזל

שאיזה דודה הזמינה אותנו לשישי אחרת הייתי ממשיכה לרוץ סביב הזנב של עצמי ... עד מחר לפחות ו.. כבוד למרות העייפות עשיתי סופסופ את הבובת נחניאלי שהתכוונתי לעשות והמשכתי להקשיב לדיסקים עם שירי ידיים מגניבים סתם יום מגעיל....

thankful

New member
מה זה "שירי ידיים" ? האם הכוונה לשירים בהם

מנפנפים עם הידיים למעלה ? או שהכוונה לשירי ילדים ? ...

tailka

New member
שירים

שמעודדים את הפעלת כף היד \ מודעות לאיזור כף יד (אצבעות שורש כף יד וכו' אצל הילדים

לנושנוש

New member
שירי ידיים? הסבר ופרט../images/Emo3.gif

גם עלי עובר יום מגעיל. מרגישה עצובה וחסרת כוחות. לא יודעת למה ומה. מרגישה שכל החיים שלי לא טובים...סתמיים, עצובים. לא מצליחה לתפקד היום כמו שרציתי. לא מצליחה לחשוב חיובי כמו שאני תמיד מעייצת לאלחרים
משהו עובר עלי ואני לא בטוחה מה. מרגיש כמו דיכאון ואולי זה משהו בריאותי(גופני)? אני לא בטוחה ולא בטוחה לאיזה מטפל לפנות. פתאום גם יש לי פחות כסף בגלל שעבדתי פחות בחודשיים האחרונים. אני לא ממש בטוחה איך להמשיך מפה........................... בכל מיקרה זה ימשך מעצמו.....כל עוד לא מתפגרים, ממשיכים. עידכונים בהמשך.

עברת שבוע לא קל ../images/Emo201.gif

הגוף מגיב לנפש, ומכאן באה העייפות. זה טוב שנתת לעצמך לנוח ושאת לא לבד הערב. אם את מוצאת שירים טובים, מוזמנת לחלוק עימי
אני מנסה לחשוב על דרך לשפר את מפגש הבוקר-זה מפגש שמבוסס על שירי "100 שירים ראשונים", והוא די מצליח לרוב, אבל הסייעות שלי טוענות שהוא משעמם מידי וצריכה להוסיף עוד...

tailka

New member
יש דיסק מגניייב

לגמרי של בחורה בשם חקי שומר שלום - קורים לו פעלול לגן והאמת שרוב השירים שם זה לשנתיים אבל הגננת שלי טוענת שאפשר לאתגר אותם ושהם קולטים הכל וחוץ מזה אנחנו הופכות את כל עניין המפגש לקצת מפגש והרבה מסיבת דיסקו עם ריקודים ושירים אז הם נהנים מהאוירה גם אם הם לא קולטים בדיוק מה לעשות והאמת שמחר אני יתחיל להאזין לאוסף של ליאורה שלזינגר ונראה מה נמצא שם וחוצמזה יש השתלמיות מגניבות של דו רה מי וגילתי שיש לי (ואולי גם לך - אתם חלק מאירגון הגנים הפרטיים אופציה ללכת בחינם ...) זה באמת היה שבוע קשה .... ושבוע הבא יותר ממאתגר מהשבוע הזה אז אני בכלל יהיה על הקרשים...

tailka

New member
היינו

בארוחה ולמרות שהבטחתי לעצמי להשתדל למרוח על הפרצוף חיוך זה לא הצליח למרות שהיה שם קטנציק בן שנה וחצי אבל אולי הקרחת שלי הבילה אותו ... אז רוב הזמן הוא היה מבוהל ואני הייתי עם עצמי היה אוכל טעים ועשיתי מה שאני עושה לרוב בארוחות משפחתיות שבהם אני לא ממש מוצאת את עצמי - תוקעת - וככה אני ניראת ממש מדריכת כושר לדוגמא אני בשלב מסויים דודה שלי שאלה אם באתי ..כי בקושי שמעו אותי למרות שהרגישו אותי אבל היא לא כזאת רגישה היא צריכה לשמוע כי מי שלא מדבר לא קיים ........... וראיתי כתבה על ליצנים רפואיים והחלטתי שבא לי גם ... זה קצת מצחיק שרגשנית על שכמוני רוצה להיות ליצנית רפואית אבל אני רוצה אולי לא עכשיו כאן ומיד (בכל זאת הגננת לעתיד צריכה לתת דוגמא בכל מה שקשור לדחיית סיפוקים .... ) אבל הכנסתי את זה לרשימה זה יהיה כמו סריגה ממש רציתילסרוג עד שיום אחד מצאתי דודה מספיק סבלנית שלימדה אותי לסרוג עכשיו אני צריכה דודה מספיק סבלנית שתלמד אותי לעשות דוגמאות בסריגה (בכל זאת חרא של מוטריקה עדינה אני מרגישה נורא בכיינית לאחרונה אבל זה נהייה ממש קשה היום בארוחה אבשלי לא הפסיק לדבר .. אבל בטירוף..... וזה הזכיר לי שכשהיינו בבלינסון היה יום אחד שהמכשירים של אימשלי לא הפסיקו לצפצף ... וכולם היו עסוקים אז אפחד לא יכל לכבות אותם ופשוט איזה שעה וחצי הייתי צריכה לחשוב בתוך כל הרעש הזה ואולי בגלל זה שקט נהייה כזאת אטרקציה אצלי ... והטון דיבור של אבשלי ממש זימזם כמו המכשרים ניסתי לשמוע ולא להקשיב ושיאווו הוא כאפרה רציני אבל מה זה לא מבין רמזים .... ואי אפשר להתעצבן עליו כי הוא כאפרה צריך להיות ממממש עדינים בכל זאת אבא אבל הוא ממש החזיר אותי ליום הזה ..... והכי נורא זה שאני יודעת שזאת דפיקה שלי

למעלה