תפסתי נחש

• פותח הנושא vhdl
  • פורסם בתאריך

אוראל111

New member
אני ..

לא חושב... זה פשוט היצטבר ונידבק אם הרוק שלה... אתה מביא לה מופשרים או חיים?

רן333

New member
אני לא יודע מה בדיוק תרמה האבולוציה

, אבל יש מגדלי חנקים (Eryx) שטוענים שבליעת החול (דבר שקורה כשמגדלים את הנחשים האלה על מצע של חול) עלולה להזיק למערכת העיכול שלהם. אגב, לא כל מיני ה-Eryx מבלים את רוב הזמן בחול. לכן - אני לא בטוח שאפשר לקבוע בודאות ש"בטבע הם אוכלים על חול, ולכן החול לא יכול להזיק להם". אתה יכול לקרוא על כל זה **כאן**, תחת הכותרת "Substrate".

naja

New member
אוראל, עשית קצת סלט.....

"סאנד בואה" זה השם הנפוץ לכל החנקים הקטנים מהסוג Eryx שאליו שייך החנק המשריץ ( Eryx jaculus ) וגם החנק שאתה מגדל ( Eryx colubrinus ).

BabaGee

New member
אתה פיספסת תנקודה שלי שהייתה....

לא ניסיתי לכוון אותו לאיזה נחש ספציפי אלה זאת הייתה רק דוגמא כללית לנחש חנק לא גדול במיוחד שניתן לגדל בצורה חוקית. זה הכל.

Beni Aroh

New member
אוראל כתבס"והוא גם לא עולה הרבה"

תראה לי מקום שהםן נמכרים יחסית בזול.. אני רוצה להביא ת'נחש הזה מהיום שראיתי בבית החיות את הקטים רק שהמחיר הוא 650 לביבי..

אוראל111

New member
כן..

אני יודע שלא ניסית לכוון אותו לנחש ספציפי... אבל זו סתם הייתי דוגמא מההודעה שלך אחי

WhiteAce

New member
אוראל - אתה טועה...

החנק המשריץ הוא היחיד המייצג את משפחת החנקים בארצנו (לצערי הרב) ובשבילי הוא באמת היפה ביותר בארץ. "למה מיתכדר אם יש אפשרות ליקנות את הסאנד בואה.. אומנם הם לא מאותה אותה תת משפחה..(הסאנד בואה כמו שושמעים היא מתת משפחת הבואות... לאומת החנק המשריץ ששיך לתת משפחת הפיתונים...) אבל הם מאותה משפחה כוללת של בואות ופיתונים(Boidae) אם זה עוזר..." אוראל - אני אתקן את מה שאמרת: הסאנד בואה (בואה חול) זהו אותו הנחש בדיוק רק במופע שונה בגלל מיקום גיאוגרפי שונה. השם הלועזי של החנק המשריץ (או פשוט: חנק) הוא: Caucasian Sand Boa והשם המדעי הוא: Eryx Jaculus לאמור: "מזנק" או "רומח" בגלל מהירות הזינוק המדהימה שלו - בקפיצה ישירות מתוך החול שבו הוא מתחפר רוב היום. אשמח גם להפנות לאתר נוסף המסביר על הסוג המהמם הזה: www.kingsnake.com/ sandboa/jaculus.html או ללחוץ פה

למעלה