תפסיקו להוריד לי את ההודעה !

תפסיקו להוריד לי את ההודעה !

הרי זה כבר ברור כמעט לכולם ששלום אמיתי לא יהיה. לדעתי דווקא המצב עובד לטובתנו, פרס רוצה להתחיל מסר ומתן, כל עוד אין מסר ומתן לא ניתן עוד שטחים, לא נוותר. לדעתי המצב הנוכחי עדיף מאשר מצב של שלום, מדוע ? גם אם נאמר שערפת אפילו יוותר על זכות השיבה ואפילו על הר הבית, אז מה ? יהיה לנו שקט, שנה, שנתיים, 10 שנים, אבל ברור שלא ערפת ולא אף פלסטיני אחר יסתפק בזה, הרי ברור לכולם וגם אמר את אז הפרשן הפוליטי של ערוץ אחד אהוד יערי, שערפת פשוט מנסה להשמיד את הישות היהודית כאן. חכו עוד קצת, עוד קצת ואז אני מניח שנוכל להכנס בהם ולהשתיק אותם לכמה שנים טובות. פיתרון מדיני אין למצב הזה, פיתרון צבאי יש לפחות זמני וזה עדיף מכלום. פיתרון מדיני אין כי אין פרטנר שרוצה אותו, הוא פשוט בכל דרך לא רוצה אותנו כאן, הוא לא מוכן לוותר מעט כמו שאנחנו וויתרנו הרבה וכל אלה שאומרים שאנחנו בינתיים לא ויתרנו על כלום ונתנו להם בעצם את מה שמגיע להם סתם מדברים שטויות. לגבי הפיתרון שיכול להביא לפיתרון זמני לפחות, לדעתי צריך להקים מספר תחנות טלויזיה ורדיו ברשת הפלסטינית, תחכנות פרו ישראליות, להרוס את כל תשתית התקשרות שם ככה שאנחנו נשלוט בכל דבר שיוחדר לאנשים לראש, נסביר להם מי כאן הטוב ומי הרע. במקום שיש בו ריכוז של מחבלים מותר לפגוע גם באזרחים בשילוב עם פעולות הומנטריות במטרה לגרום לכך שבסוף האזרחים עצמם יגרשו את המחבלים. צריך לחכות עוד טיפה, ברגע שסדאם חוסיין וערפת יעבדו ביחד זה יהיה הדבר הכי טוב עבורנו, אנחנו נוכל להכנס בהם וחזק וארה"ב תכנס בעירק. תהיה לנו תמיכה מכל העולם כי כולם שונאים את סאדם.

למעלה