תפסיקו כבר....

Shaaachar

New member
לא הבנתם אותי!!!../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif

אימאלה...אנשים תרגעו
חחחחחח התכוונתי פשוט שאם הם כבר ישימו שתולה, הם ישימו אותה שתרגל אחרי "השמיניה"! ואמרתי שזה לא הכי נראה לי הגיוני, כי איה עכשיו לא בחבורה שלהם! היא מתה \ נעדרת \ התרסקה \ נאבדה או וואטאבר! אז איך היא יכולה לרגל אחרי השמיניה בשביל לובשי המסכות? זה כל מה ששאלתי את מי שאומר שזו איה! לא התכוונתי לעצבן אף אחד...:-\

hilasapir

New member
עונה!!

השאלה: 1."אם הם כבר ישימו שתולה, הם ישימו אותה שתרגל אחרי "השמיניה"! זה לא הכי נראה לי הגיוני, כי איה עכשיו לא בחבורה שלהם! היא מתה \ נעדרת \ התרסקה \ נאבדה או וואטאבר! אז איך היא יכולה לרגל אחרי השמיניה בשביל לובשי המסכות?" (להירגע כול התשובה שלי מורכבת מהשערות) 1.השתולה לא תרגל אלה תשדר משהו בצורה כלשהי למסכות...שבזכות השידור של הדבר הזה המסכות יכולים לשלוט בבני-אדם.. 2.איה נחטפה על ידי המסכות ששולטים באיה עכשיו בעזרת הלמדא קלאו או איך שלא היה לא הבנתי ממש את הקטע של הלמדא קלאו כפי שנאמר באחד השירשורים...

Titush Black

New member
אני יודעת שזה מעצבן,

אבל את חייבת להפסיק להתנפל על ילדים! כולם נמצאים בפורום הזה לא רק את ולכולם מגיע יחס רגיל ולא עצבני. אומנם אני לא קיבלתי יחס כזה ממך אבל ממש מפריע לי לראות שאת מתנפלת על ילדים. וההודעה הזאת לא נכתבה כדי להעליב, רק כדי לרמוז לך שאת צריכה להיות פחות אובססית בקשר לכל העיניין עם הספוילרים. ואני לא מבינה את כולכם... הרי אנחנו בסוף נראה מי השתולה נכון? ואנחנו נדע בסוף מה קרה לאיה... אז למה צריך לריב בגלל זה? פשוט תחכו לראות מה קורה. לא לכל דבר צריך הסבר פשוט תחכו לראות מה קורה. תיתוש

למעלה