תפסיקו כבר....

hilasapir

New member
מה ספלויר בשאלה שלי???

תעשה לי טובה עוד אחד שממציא הגדרה חדשה לספלויר

ny22

New member
מנהל
הילה כנסי...

התכוונתי: "איה כבר לא חלק מהשמינייה?" כלומר, את סיפרת את מה שהוא אמר בהודעה. הבנת?

hilasapir

New member
הוא טעה....

הוא התכוון להגיד משהו אחר....הוא התכוון להגיד שהיא לא מסתובבת איתם..את זה הוא הסביר בהודעה אחרת....לא שהיא לא חלק מהשמנייה...ונגיד וזה היה ספלויר כול אחד מגדיר את השמנייה בדרך אחרת....

רק הלן

New member
בקיצור השתולה זאת ניצן !

מה לא ברור ??!! האנשים בגלימות חטפו את איה בישביל להציב שם את השתולה וכניראה בסוף הסידרה איה תחזור למה אתם לא מבינים שהיא לא מתה??? היא חיה איפה שהו שם

hilasapir

New member
חולקת על דעתך!!!

איה היא השטולה!!!! אם ניצן תצטרף ישר יחשדו בא אז מה ההיגיון????? איך היכולת שלה(אומנויות לחימה) יכולה לתרום לזה???? וגם מתי שהם העבירו את התמונות לא הראו תמונה של ניצן (זה עוד הגיוני שכאילו בטוח שזה לא אף אחד מהם אלה השטולה המיוחדת שלהם...)

שכטרון

New member
לא יחשדו בניצן../images/Emo59.gif

כי הם לא יודעים בכלל על לובשי המסכות ושיש מרגלת

hilasapir

New member
בגלל זה יחשדו בא!!!!

הרי מתי שמגיע מישהי חדשה עם עבר מפוקפק יבחנו כול צעד שלה....חוץ מזה היכולת שלה לא עוזרת בזה בכלל!!

שכטרון

New member
כמה דברים...../images/Emo59.gif

אם היא תכנס לשמיניה, זה בגלל דגנית. אז אין מצב שיחשדו בה. והיא יודעת אומנויות לחימה, וזה כישרון שיכול לעזור

hilasapir

New member
במה בדיוק הוא יעזור??

דרך עגב התחלתי לשגע אנשים בצ'אט של ערוץ הילדים כי הם כול כך עיצבנו אותי עם החידונים המטופשים של השמנייה....לדוגמא: "מי נכנס אחרון לקזינו?" "אדם ונטשה!!" אני:"טעות,ניצן ניסרו לניצן את הבטן בקזינו!!" ואיזה תגובות אני מתפוצצת מצחוק....

שכטרון

New member
למה שלא יעזור...../images/Emo59.gif

לניני יש כישרון יותר הזוי...

hilasapir

New member
לא נכון!!!

לניני יש כישרון אסטרטגי.....זה עוזר בכול דבר!!!

שכטרון

New member
לכי תדעי לאיזה משימה צריך את זה

+
יש עוד דברים חוץ ממבצע קזינו, את יודעת...

קיוויי

New member
את צודקת!!

לפי דעתי גם איה היא השטולה.. ומנסים לעשות את זה יפה כאילו לא מצאו את איה ואז הם יגלו שהיא השטולה שלהם.. ולפי דעתי זאת איה. וניצן סתם נתחפה לתמונה ולא נראה לי שהיה לה קשר לשמיניה..

למעלה