תפסיקו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוש7יתי

New member
תפסיקו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם פשוט מ-ע-צ-ב-נ-י-ם-
צחי ניצח כי הוא היה הכי מצחיק לרוב האנשים ואם אותכם יוסי וטירן הצחיקו כמו עוד 87,000 אנשים אז יפה אבל דיי כבר! תודו שצחי ניצח! אין מה לעשות! תפסיקו כבר! אני עומדת ליבכות מרוב שזה מעצבן! צחי הצחיק 109,000 איש ובמיקרה אותכם הוא לא הצחיק! שחכתם את המישפט הרוב קובע? אז מתוך נגיד 1,000,000 איש (נגיד) דופה הצחיקו 30,000 איש (אני מעגלת את המיספרים כי אני לא זוכרת אותם בידיוק) הדר 70,000 יוסי וטירן 90,000 וצחי 110,000
אז נכון בפורום הזה ספציפית הרוב אוהבים את יוסי וטירן נכון, אבל שחכתם שאתם לא היחידים אתם לא קובעים לבד מי יזכה! יש עוד אלפי אנשים שקובעים את זה
ואם גם לדעתם יוסי וטירן היו הכי מצחיקים אז הם היו זוכים וזהו דיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה אם חזרתי הרבה פעמים על אותו דבר אני פשוט מעוצבנת

תות15

New member
.....

הקטע אם תחי שהוא מצחיק יותר מיוסי וטירן, אבל הוא כותב הרבה פחות טוב מהם..

Dark Muse

New member
צחי מצחיק כמו הלוויה בבית קברות

כזה הומור מטופש וזול... כנראה שזה מתאים לאנשים שבחרו בו, למרות שאני לא מאמין שהוא באמת קיבל 110 אלף קולות כי פשוט לא הגיעה לו. ההופעה האחרונה שלו באולפן עם הבחורה היה פשוט מרדים (סוגר את הדלת של האוטו, ונכנס מאותו כיוון, בדיחת השנה אין מה לאמר). יוסי וטירן היו הפנינה בכל הבולשיט הזה שנקרא האקדמיה לצחוק. אגב, מי שהצביע ב SMS הוא בדיוק כמו ההומור של צחי, תמשיכו לפרנס ולעודד את שואבי הכספים האלה (הם עושים לך עליכם מעל 200 אלף שקל בכל תוכנית).

Dark Muse

New member
קצת הגזמתי

100 אלף שקל לכל תוכנית אבל היו איזה 8-10 תוכניות, איך שמצב השכל במדינה התדרדר...

אוש7יתי

New member
*לדעתך*

כל מה שאמרת הוא ל-ד-ע-ת-ך אם אני לא חושבת ככה? את לא יכולה להגיד בשמם של כולם אל תישכחו להוסיך ל-ד-ע-ת-י

את טועה.

זה לא 109000 איש, זה 109000 קולות. זה הבדל עצום. הגרופיות של צחי הרסו לגמרי את ההצבעה.

אוש7יתי

New member
אז מה?

הרסו? למה הרסו? הם רצו סך הכל שצחי ינצח! אההה יודע מה? (זה בן או בת?) יש לי שאלה: אם אח שלך (אם אין לך אח אז נגיד שיש לך...) היה צחי או מיתמודד די מצליח באקדמיה כמה פעמים היית מצביע לו? ואל תגיד לי שפעם אחת כי אני לא מאמינה לך ביכלל!!!!!

m a z i ohayon

New member
אין קליטה אה? אולי צחי נצח אבל

לא הגיע לו1 וכמו שאמרו זה 109 אלף ק-ו-ל-ו-ת! ברגע שיש אנשים שמצביעים אלפי פעמים אז סורי אם את לא מודעת זה הורס את כל העניין! אף אחד מאיתנו לא הכחיש שצחי זכה!!!! אנחנו מודעים לגמרי - זה שאנחנו לא חושבים שזה היה בצדק וזה שאנחנו חושבים שההומור שלו לא היה מספיק טוב כדי לקחת מקום ראשון זה משהו אחר! (נא לשים לב כשאני אומרת אנחנו אני מתכוונת לאלה שהם באותה דעה כמוני) לצחי לא הגיע!!! הוא לא היה מספיק מצחיק, מספיק מתמיד, ועוד 1000 סיבות שאין לי כוח לרשום שוב אחרי אינספור הודעות - זכותנו לטעון שלצחי לא הגיע לזכות!! בייחוד שזה דעה שרווחת בין רבים מאיתנו!!! אני בטוחה שזה מכעיס אותך שאנחנו עושים את זה אבל תאמיני לי אותנו זה מכעיס הרבה יותר שהוא בכלל זכה!!

אושריתוש את צודקת פשוט מאוד!!! ו...

היה פה את ההודעה עם הירידה..זה מה שדברתי על ירידות שלא במקום!!!!! וגם..מה הגרופיות של צחי? זה ממש מעצבן..כאילו מי שאוהבת את צחי היא גרופית שלו? ממש לא!!!!!!!! כבר הרבה פעמים קראו לי "גרופית" ולא דווקא בגלל צחי ותמיד התעצבנתי מזה..מה גרופיות??

למעלה