תפסיקו כבר

AngeL WomaN

New member
אממ..נו ברצינות..../images/Emo15.gif

א. אני בטוחה שכבר יש לו חברה..(לא לא אתן בנות..) ב. להתווכח עליו יהיה הדבר הכי דבילי שיש. ג. אני אפילו לא מתווכחת עם זאת שאוהבת את שאול, כי זה ברור שגם לו יש חברה..(אוףףףף)

את צודקת

בטוח יש לו חברה הוא כזה מושלם שלא יכולה שלא להיות לו חברה אני חייה באשליות הוא פשוט כל כך מושלם ויפה.... יש לך איי סיק יו???? את יכולה לשלוח לי את השיר?

AngeL WomaN

New member
כן יש לי אייס..../images/Emo15.gif

157973943..אם את מתכוונת לפנים אל מול פנים אז אני יכולה לשלוח לך אבל עוד מעט..כי אני באצמי מורידה את השיר כרגע..הוא ממש בסוף.. איזה שיר יפה. "פנים אל מול פנים, פגישה באמצע החיים, הגענו אל עצמנו.. ממקומות כל כך שונים.."

Gal6

New member
למה אתם לא תחת "טלויזיה"

כמו כל שאר הפורומים של תוכניות תגידו רן בכור זה הילד הגדול? הוא הבן של מורה למתמטיקה בבית ספר שלי..

DANIEL 55

New member
רן הוא חתיך!!!

יש לי תמונות של רן! הוא חבר שלי (ידיד) אנחנו נפגשים כל יום....... גם בערב וגם בבית הספר.......

nofar89

New member
ran

תהייה איתי בקשר בבקשה אני חייבת איך שהוא להגיע לרןןןןן אייסיקיו- 156119241

איימוש

New member
היי שיר!! צודקת!! השיר מהמם!

אני פשוט מתה עליו. אבל הוא גם כזה עצוב, לא יודעת איך להסביר. אני פשוט חושבת על משפחה מפורקת ועל אלמה ואסף שפעם אהבו אחד את השני כמו ילדים (ציטוט מהשיר...) וזה פשוט נגמר.

AngeL WomaN

New member
היי איימי! ../images/Emo15.gif

אני מצטערת שלא נתתי את שם השיר.. כמו שהבחנתם לא יצא לי לבקר בפורום מאז יום רביעי..נראה לי~! אקיצר שם השיר פנים אל מול פנים. המבצעים גידי גוב ואתי אנקרי.

למעלה