תפסו תחת ...

תפסו תחת ...

הערת פתיחה .. יודע שהנושא מעניין 2-3 אנשים בלבד בפורום ... זה בסדר ... :) ראשי המחאה תקפו את הממשלה בעקבות אישור חוק הווד"לים במליאה. "קיבלנו סטירת לחי מצלצלת מנתניהו וממשלתו", אמרו ואני שואל את עצמי .. נניח ויש דברים בגו .. ויש בהחלט מקום לשיפורים .. הרי הודיעה הממשלה כי היא מקדמת הקמת צוותי עבודה לקידום שינויים ושיפורים במצב ... תוך אמירה מפורשת שמדובר בצוותי אד-הוק, עם תאריכי יעד קצרים וברורים ... ועד אז ? האם מיטב בנינו ובנותינו באוהלים מונו לממשלה זמנית ? או שסתם מנהלים את המדינה ? מהווים איזשהו גוף סטטוטורי בעל משמעות ? מישהו צריך לשאול לדעתם ? מציע לחבר משקולות ליתדות של האוהלים שלא יתעופפו באויר מחמת נפיחות האגו של האנשים שם ... או שנחבור ישר למצרים שלקינוח המהפכה שלהם (שאגב החריפה משמעותית את מצבם של האזרחים, אבל זה לפוסט אחר), גם הולכים לתלות את מנהיגי האתמול שלהם ....

יערית

New member
לא נכנסת לעובי הקורה

א. מחוסר מידע שיש לי בכל עיניין המחאה ב.שוב מחוסר מידע והבנה אבל, דעתי היא כזו מבלי להכנס לפרטים שמחאות ומהפכות מולידות דבר טוב יותר, מקדמות ומשנות הסטוריה, ולרוב הכלל זוכה בתוצאות כך שלא הייתי כותבת להם נפוחי אגו, אלא חדורי מטרה ורצון גדול לשינוי.

בלי להכנס לעובי הקורה ...

אבל נסעת לך לחו"ל ... (לא ברור איך כי המעמד הבינוני לא גומר את החודש .. אבל נניח לזה ..) ובינתיים, החצופים האלה מהכנסת מעבירים פה חוקים בלי לשאול אותך .... לא חוצפה ???

יערית

New member
התביישתי

לקחת הלוואה ובכל זאת עשיתי זאת למען הילדים ויצאנו לנו לחורף האירופאי :)) לגבי החוצפה, אין לך מושג כמה חוצפה יכולה להיות בישראלי אחד

אז אמרו

אתה יודע כמה דברים אנשים אומרים היום??? ייתכן שהם קצת מגזימים בדרישות שלהם (ולמעשה בדרישות של רוב העם היושב בציון) ובהחלט רצוי שכולם יתאגדו יחדיו ויובילו אותם מנהיגים הגיונים עם דרישות ראליות ורלוונטיות, צעד צעד, פרה פרה, אי אפשר להתעלם מכך שנפוחי האגו האלו כהגדרתך לא מוכנים יותר לשבת בבית ולבכות על מר גורלם במדינה הזו ועושים את הכל על מנת לנסות ולהביא לכאן שינוי אמיתי. ומה אתה עשית בשביל המדינה היום? <בא לי לרגע מבטא צרפתי
>

חחח

אם אני מתחיל מהסוף ... הידעת, שאי שם בסוף שנות ה - 70, אבא שלי רץ לכנסת עם הבעלים של "מה אתה עשית בשביל מדינה (במבטא צרפתי)" .... :) אז בא לך טוב... המחאה בסדר, זה שלא יושבים בבית גם בסדר זה שמנסים להביא שינוי - מצויין באמת שאין לי תלונות .. רק תהיתי ביני לביני, למה יש לחברה הנפוחים האלה את הציפיה שהמדינה תעצור ... שכנסת ישראל (הרשות המחוקקת הנבחרת - להזכירך ..), תעצור ממלאכתה, כי המוחים דורשים .. איך את לא נטרפת מזה ? שלא בדקו איתך אם היום זה מתאים להעביר את החוק בקריאה שלישית ? צר לי על העוקצנות, אבל החבר'ה האלה, איבדו את ההכרה ... מזל שהמצרים החליטו לחגוג על התחת של מובארך, ככה חצי חדשות היו על משהו אחר מהפלצנים של רוטשילד ..

אתה

יכול לעקוץ חופשי אין סיכוי שתתקרב ל-
ה-@#$%$@% האלו שלא מרפות ממני השנה
ואני נטרפת הרבה יותר מהשחיתות במדינה הזו זה הרבה יותר מעצבן מאשר חבורה של אנשים שבאמת מנסים לשנות כאן משהו <והיום ממש לא מתאים לי כלום, השכמות התפוסות שלי לא מאפשרת לי כלל לחשוב בצורה הגיונית כרגע
>

ye44

New member
כבר כתבתי

שאפילו אם נתניהו יממן לכל אחד מה
חסרי ההבנה הבסיסית בכלכלה, דיור שכר לימוד ודמי כיס הם ימשיכו לצווח נגדו אז חבל על העצבים, עוד מעט 1בספטמבר הקייטנה תסתיים ועל הדרך חולדאי ישלח להם ת'יס"מ קצת אלות קצת מעצרים והופה הכל ישוב על מקומו בשלום, כמה זמן יתנו התושבים ברוטשילד לכל הפסטיבל השמאלני הזה להתקיים ?

הם לא תפסו תחת

אלא פשוט איבדו את הכיוון בדרך כי לא נראה לי שאפילו בחלומות הכי ורודים שלהם הם חשבו שהמחאה שלהם תצליח עד כדי כך. הרעיון הראשוני היה פשוט וברור - מצוקת הדיור. הבעיה היא שבדרך הצטרפו אליהם עוד כל מיני קבוצות עם מחאות שונות וביחד נוצר בלגן שלם שבו אף אחד לא באמת יודע לקבל החלטה על מה מוחים ומה הדרישות. והמצרים? הם כבר פאסה, אפשר לחבור ישר לסוריה שם בכלל יורים במפגינים עם טילים נגד מטוסים. ובדרך בכלל שכחנו ששכנינו מתכננים הכרזת מדינה חד צדדית בספטמבר. (רוצה שנחזור לדבר על משכורות השוטרים? אותם אלו שכרגע מוקפצים למינימום 2 הפגנות בשבוע, ללא קשר לשעות העבודה הרגילות שלהם)

למעלה