תפנית...

s u g e r

New member
תפנית...

הי לכולם, אני זאת שמחפשת מזדה 121 אבל התייאשתי!!! אז החלטתי שאולי כדאי לי לקנות בינתים אוטו ללא השקעה, עד 5000 ש"ח. אוטו קטן, ידני, סתם משהו שאוכל לנסוע איתו כאן בסביבה. א. מה אתם אומרים על הרעיון? ב. איזה אוטו כזה כדאי לקנות? ג. על מה צריך לשים לב? ד. איזה אוטו עדיף לא לקנות?... אשמח לשמוע טיפים וכו´... יאללה ביי. אני.

itzik93

New member
אם כבר ידני...

אז למה לא משהו קבוע יותר, חדש יותר וחזק יותר ? איציק

s u g e r

New member
כי...

אני לא באמת רוצה לקנות אוטו ידני, אז חשבתי שאולי אני אקנה איזה אוטו שישמש אותי רק לתקופה קצרה יחסית, ואח"כ, את האוטו ה"אמיתי" אני כבר אשקיע בו ואקנה אוטומטי וזה. אני לא רוצה ידני כי לנסיעות ארוכות ותכופות אין לי חשק לידני, אז הידני ה"מעפן" הזה אני אשתמש בו רק לנסיעות כאלה בתוך העיר ובסביבה... אכפת לך להתייחס לשאלות שלי? אשמח...

itzik93

New member
זה רעיון רע.

כי גם אוטו קטן וזול צריך להיות טוב - גם בגלל הבטיחות וגם בשביל שיהיה קל להיפטר ממנו. הייתי מציע לך להמשיך לחפש - ולהיפתח לאופציות נוספות (חשבת על משהו אחר חוץ ממכונית קומפקטית ? אולי משהו קצת יותר גדול כמו שאז רצית, לנסר/אפלהאוז?) איציק

sronis

New member
דווקא לנסיעות ארוכות אין לך כוח

לידני???? מה?????? אם כבר, הייתי מצפה שבתוך העיר לא יהיה לך כוח להעביר הילוכים כל הזמן, "לשבת" על הקלאץ´... אבל בנסיעות ארוכות??? מעבירים לחמישי ונוסעים כמו באוטומט, מה הבעיה??????? חוץ מזה - אי אפשר להתייחס לשאלה שלך ברצינות כי היא לא רצינית - מכונית ב-5000 ש"ח זה מתכון לצרות. רוני

pomelit

New member
תראי

לי יש ידנית בת 10 אני משערת שהמחירון שלה עומד על בערך 12K, ואני מבטיחה לך שבשנה אני מוציאה לפחות 5000 רק על ביטוח וטסט. אוטו זול בדרך כלל יקר יותר לאחזקה. אגב, אני עם רוני בעניין הנוחות - דווקא בעיר ובפקקים יותר נוח (לכאורה) אוטומט כי נדרשת הרבה פעולת קלאצ´. בנסיעות ארוכות בכל מקרה את לא מעבירה הילוכים הרבה, בטח לא בנהיגה שהיא לא ספורטיבית

s u g e r

New member
טוב, אז

א. האם לא יכול להיות שאני אמצא זולה וטובה? ב. לנסר זוללת דלק ואפלהאוז מגעילה אותי

itzik93

New member
להחזיק מקל ב-2 קצוות....

לא לימדו אותך שזה בלתי אפשרי כל עוד זה נוגע למכוניות ? את צריכה להבין שקשה מאוד למצוא מכונית משומשת כמו שאת מחפשת...את רוצה חסכונית, במצב טוב, שתבוא מהר - ודגם נדיר יחסית...על השאר את מוסיפה: זה מגעיל, זה זולל, זה איטי, זה ככה, ההוא ככה.... אם האוטו מתוחזק במצב מצויין ויש לך רגל עדינה על הגז, הלנסר והאפלהאוז יעשו את העבודה - רק דעי לך דבר פשוט: כל רכב, בנסיעות עירוניות קצרות וקשות - יאכל הרבה דלק. במקרה שלך זה....או שתתפשרי - או שתתייבשי. איציק

כRובי

New member
בלי להיות מיסיונר..את יודעת מה תפור

על הבקשה שלך ? (רק בתוך העיר,משהו סתם קטן בשביל הסביבה , ללא השקעה , אוטומטי , השקעה של 5000 ש"ח בערך) קטנוע.

be_roo

New member
גוועלאד../images/Emo70.gif שאבס../images/Emo70.gif מחזיר בתשובה../images/Emo70.gif

כRובי

New member
../images/Emo13.gif זה אומר שאת מסכימה שאצלנו

נמצאת ה"תשובה" ?
וברצינות - את לא חושבת שאני צודק במקרה הנ"ל ? (בהצעה שנתתי?)

be_roo

New member
זה סתם היה בשביל הקטע

ולעניין, מבחינת שיקולים כלכליים בלבד בהחלט, אם תקח בחשבון שאחזקת קטנוע, יחד עם החיסכון בזמן על פקקים וחניה. אבל שנינו יודעים שזה לא רק זה. הרבה אנשים נרתעים מהתדמית, מהסיכון, מאי הנוחות וכו´. אין מה לעשות, זו אולי התשובה, אבל לא בשביל כולם. SI
שיר, בודהיזם

sronis

New member
זה לא רק זה

ואם היא צריכה להסיע ילד? קניות בסופר? נסיעות ארוכות לפעמים?? רוני

יוסי®

New member
פתרון:

לסופר - מוצאים אחד שיש בו משלוחים הביתה. נסיעות ארוכות - לוקחים רכבת. להסיע ילד - קושרים לילד רצועה, ואת הרצועה לסבל. מה קרה? שהפדלעה ירוץ קצת....... הכל בצחוק, כמובן

ceyal

New member
תראי אם את רוצה רק נתונים אז

1. פיאט 127 שנת 83+ - אם תמצאי - בערך 3000 ש"ח 2. אוסטין מוריס 1300 שנת 88 - 2000 ש"ח 3. לאדה שנת 92 - 2500 ש"ח 4. חיפושית שנת 78+ - מ 3000 ש"ח 5. אוטוביאנקי פייר 1000 שנת 89 - 3000 ש"ח 6. פיאט אונו 45 900 3 דלתות - שנת 86+ מ 3500 ש"ח 7. סוזוקי אלטו 800 שנת 1987 - 3500 ש"ח 8. פורד אריקה 1300 שנת 1986 - 3500 ש"ח 9. סובארו DL 1300 שנת 1983 - 4000 ש"ח 10.סובארו DL 1600 שנת 1982 - 4200 ש"ח וכו וכו וכו כולם או רובם עם קילומטראז אסטרונומי ויד חמישית לפחות (אופטימי אני
) אמינות - לא נראה לי שמישהו כאן יוכל להתחייב על משהו למעט אולי הסובארו וגם זה בהסתייגות לאור השנה הקילומטרז והידיים. ועוד לא התחלנו לדבר על הוצאות לתיקונים הכרחיים + ביטוחים (אני מעריך שתעשי צד ג לפחות) ככה שיכול להיות שכבר בשנה הראשונה תעברי את מחיר הרכב במחירון.

s u g e r

New member
הוספה...

והנה, מישהו כאן פירסם על אוטו ב 1000 ש"ח. מה רע??????????

be_roo

New member
קראת טוב את תוכן ההודעה שלו../images/Emo35.gif

אפילו למגרש גרוטאו תעבור חלפים לא רצו לקנות את האוטו ממנו, אז את חושבת שתצליחי למצוא משהו שנוסע סביר
מנסים לעזור אבל את צריכה להיות קצת יותר מציאותית, גם וגם וגם וגם לא תמצאי בשום מקום.

למעלה