תפירת שמלה

meravd

New member
תפירת שמלה

האם מישהי מכירה תופרת טובה וזולה, לתפירת שמלת כלה?

מזאלונה

New member
כן! תופרת נהדרת!!!

קוראים לה מיכל ויש לה חנות ברחוב בן יהודה. היא עשתה לי "מקצה שיפוצים" לשמלה שהבאתי מחו"ל ולחברה שלי היא תפרה שמלת כלה לפי תמונה שהיא הביאה לי. היא לא יקרה מדי והיא נהדרת!!! מספר הטלפון שלה הוא 03-6050210 ואת יכולה להגיד לה שקיבלת את הטלפון מיעל שעשתה אצלה שמלת זהב.

meravd

New member
תודה, דיברתי איתה..

היא אמרה, שאת - יעל נחמדה. אני רוצה שמלה שראיתי אצל פנינה טורנה, אז התופרת אמרה שאת היית מצלמת את השמלות שמדדת אצל אחרים. האם זה אפשרי?, איך הגיבו החנויות?

meravd

New member
השמלה לא ברשת, וגם קשה לראות

אלא אם כן את מכירה אתר מעולה שמראה את השמלות מכל כיוון.

שירי71

New member
לא מעולה אבל אתר

קשה לי להאמין שתמצאי אתר שיראה לך מכל הכיוונים מצד שני תופרת טובה תוכל לתפור גם לפי תיאור, לא?

מיקי12

New member
את ענקית!!!!!!!!!!!!!!!

מאוד עוזר גם לי בקטע של שמלה אני באמת מקבלת המון מידע ומיד אני יוצאת למסע פגישות עם תופרות זולות יותר מאלו של דיזינגוף אשמח לקרוא עוד ומבטיחה לספר חוויות שגם יעזרו לכל המתלבטות..

שירי71

New member
אשמח מאד להעזר בך

אני כבר די יודעת מה אני רוצה ואשמח לשמוע על מקומות עם מחירים לא מופצצים ממך.

מזאלונה

New member
נכון שהיא חמודה?

רוב החנויות לא מתלהבות מזה שתצלמי את השמלה. פשוט המעצב שהייתי אצלו מכיר את החברה שבאתי איתה ולכן הוא הסכים.... חברה אחרת שעשתה אצלה את השמלה פשוט הביאה לה תמונה מהעיתון של השמלה והיא תפרה לה שמלה מדהימה.

pumpkin

New member
יש לי שני מספרים,לא ניסיתי אף אחד בעצמי

Tel. 03-5242623 אנה -הבנתי שצריך לעלות משהו כמו 3500 052-326096 רינה -נמצאת בשדרות רוטשילד 129 ת"א

ציפורוש

New member
אם אני לא טועה, אז כשהתחלתי לחפש

שמלה, הציעו לי לבדוק בגמחים בירושלים וברחובות שיש מבחר גדול, והעלות בסביבות ה- 500-1000 להשכרה. עוד משהו: עם הגמ"ח ברחובות עובדת תופרת, שאם את מגיעה אליה דרך הגמ"ח, יעלה משהו כמו 2500 לשמלה, שנשארת אצלה אחר כך (הבד עליה), אבל אם את מגיעה לא דרכם זה עולה יותר.. אני אישית לא הגעתי לאף אחד, אז אני לא יכולה לספר מה יש, אבל שמעתי דברים טובים.

ציפורוש

New member
זה מקום שאליו בנות שקנו או תפרו שמל

ולא שומרות אותה, ורוצות לתת לאחרות להשתמש, מביאות. התשלום לגמ"ח, שכעיקרון פועל על עזרה הדדית, הוא על ניקוי יבש (לפני ואחרי), תיקונים, אם צריך, ולפעמים גם על אחזקה.

למעלה