תפירת שמלה-HELP

coullette

New member
תפירת שמלה-HELP

היי, אני תופרת שמלה לפורים ואין לי שום נסיון בתפירה חוץ מתיקון כפתור או תפירת שרוול שנקרע וכו'. אני מתחפשת לפרינסס ליאה- אם מישהו מכיר..מסטאר וורז. בכל מקרה קניתי בד לבן ואני עומד מולו מתה מפחד ואני לא יודעת איך אני בדיוק אגזור בלי להרוס את זה לחלוטין. אם למישהו יש רעיונות-איך אני גוזרת את הראש ואת השרוולים בלי שהם יצאו גדולים מדי או רחבים מדי או מעוותים לגמרי... פליז הלפ מי.... נ.ב- אני מצרפת תמונה כדי שתדעו במה בדיוק מדובר נ.ב.ב-יודעים איפה ניתן להשיג חגורת כסף,טייץ לבנות ומגפיים לבנות?

coullette

New member
הממ...תודה

למרות שלא כל כך הבנתי מה אני אמורה לעשות ניסיתי לגזור בד אחר שיש לי כדי להתאמן.זה יצא קצת מוזר.ולא ברור לי איך אני אמורה לגזור את השרוול..אוף, זאת הפעם האחרונה שאני תופרת משהו בחיים שלי!

coullette

New member
טוב אז ככה

בסוף דווקא יצאה לא רע השמלה שהכנתי מהבד הראשון (זה שהשתמשתי בו כדי להתאמן). למרות שרואים שהתפירה לא מקצועית והגזירה עקומה, אבל לפחות זה נראה עכשיו כמו שמלה ולא כמו איזה תחפושת של פיל כמו מקודם. עכשיו יש לי שבוע לגזור את הבד האמיתי כמו שצריך ולהפוך אותו לשמלת פרינסס ליה נורמלית... תאחלו לי בהצלחה...

Topro

New member
בהצלחה...

אממ... התכוונתי שיש שם כל מיני הסברים ורעיונות שיעזרו לך להתחפש. אני שמחה שהסתדרת, ומצטערת שלא יכולתי לעזור.

coullette

New member
תודה

האמת שאני יודעת פחות או יותר מה עוד חסר לי כדי להשלים את התחפושת.פשוט לא ידעתי איך אני אמורה לגזור את השמלה בצורה נורמלית וכמה שפחות מעוותת. אני מקווה שאחרי שהשמלה הראשונה יצאה בסדר השניה תהיה עוד יותר טובה... יהיה בסדר

coullette

New member
טוב אז

יצא ממש מגניב. אין לי מושג איך עשיתי את זה אבל העיקר יצא בסוף.

למעלה