תפירה

miriam1783

New member
תפירה

עכשיו הסטודיו אומר הבעיה שלך את אשרת את הדגם, ואני שמתי לב לבעיה רק כאשר ראיתי שמלה נוספת וכל השמלות נתפרו והסיבה שראיתי את הבעיה מכיוון שהוא החביא את התפרים וזה הקפיץ את המותן עוד יותר ורק אח"כ אני הבנתי מה הבעיה אני צריכה להוכיח לו שהוא טעה מלחתחילה בשביל זה אני צריכה לדעת האם יש כללים ברורים איך מחברים ביטנה לשמלה ואיפה אני יכולה להשיג אותם ותמונה כרגע אין לי
תודה לכולם על התגובות

שש שבע

New member
בשביל להכריע , ממש צריכים לראות את הבגד, אולי תגהצי את התפר

בקיטור?

miriam1783

New member
תפירה

מאוד חשוב לי לדעת איפה אני יכולה להשיג כללים ברורים לגבי תפירה נכונה

שש שבע

New member
במקרים כאלה לוקחים בורר חיצוני, מישהו שמכיר את המקצוע

בוחן את הבעיה, ומחליט לכאן או לכאן וההחלטה שלו מחיבת,

miriam1783

New member
תפירה

יש משהו ספציפי שאפשר להמליץ לי עליו כי אני ממש לא מכירה

שש שבע

New member
סי לדבר עם בעל המתפרה, ולהגיע איתו לאיזשהו הסדר

ונראה מה תהיה התגובה שלו, אם לא יקרה, אני אבדוק לך

miriam1783

New member
תפירה

יש לי את הדגם הייתי רוצה להראות למשנן מקצועי ממש ןלשמוע מה יש לו לאמר לפי שאני פונה לבורר האם יש משהו כזה באזןר ירושלים?

שש שבע

New member
תפני בפורום לעדי קריף נבון במסר, ותראי אם היא מוכנה לעזור לך

מצד שני אני גרה באזור מודיעין, אם את רוצה לפנות אלי, אז שלחי אלי מסר, אחזור אליך.

sod habeged1

New member
כשמוציאים קולקציה ,או דגם צריך להכין דגם ראשוני ,

לתפור הדגם , לפי לפי בחירת הבדים כדי להמנע מטעויות כאלה , לבדוק הלקויות בגזרה , איך הדגם "יושב" על הגוף , לתקן , שוב לתפור ושוב לבדוק ומומלץ להעזר בשירותיי תדמיתנות מקצועיים .
במקרה שלך תלוי מאוד מבחירת הבדים (עובי) כמו ששש-שבע אמרה
השאלה אם נתת הנחיות לתפירה , נעזרת בשרות תדמיתנות מקצועיים ?
אין כאן שאלה של טעות או לא ,יש דרך ויש הנחיות לתפירה אם לא נתת הנחיות לתפירה , הסטודיו תפר כפי שנראה לו לנכון ,סביר להניח .
במקרה של בטנה , תלוי בדגם ובסוג הבד וברמת התפירה והגימורים , עקרונית ביטנה אמורה להיות בחלק קידמי +אחורי לאורך כל השמלה ולא ממחציתה ומטה.
כך היה מתקבלת שכבה אחת פחות במותן , והיה יושב טוב יותר על הגוף .
בגדול בתפירה יש סדר תפירה ,גימורים ,"חוקים" , חשיבה והיגיון ויש הרבה חשיבה "מחוץ לקופסא" .

miriam1783

New member
תפירה

בגלל שאני קצת חדשה בתחום פניתי לסטודיו מקצועי שמציע לי שירותי תדמיתנות
וליווי לאורך הדרך עד תפירת הדגם מהשקרה שבשמלה הראשונה לא נראתה שום בעיה הכל ישב בסדר רק הפריע לי שהתפרים גלויים מבפנים(הבטנה בשמלה גם בחלק העליון וגם בתחתון וכל החלקים הוא הכניס לתפר של המותן)
הוא הציע להחביא אותם אמרתי בסדר ורק אחרי שנתפרו כל השמלות וראיתי אחת מהשמלות (שהוא החביא את התפרים) ראיתי את הבעיה שנוצרה בגלל התיקון הקטן
ועכשיו הוא אומר ואפילו אני אחרי כמה דקות של מחשבה ואני לא למדתי תפירה הבנתי שהיה צריך לתפור שמלה בנפרד ביטנה בנפרד ולחבר בכתפיים ואולי בעוד מקום , ואת זה צריך לדעת התדמיתן המקצועי לא אני לכן פניתי אליו שיעשה עבודה מקצועית ועכשיו אני צריכה להוכיח את הטעות שלו כהוא מצידו לא רוצה לתקן .
אשמח לקבל שם של איש מקצוע שיכול לעזור לי
תודה לכולם

למעלה