תפירה

• פותח הנושא taos
  • פורסם בתאריך

taos

New member
תפירה

מישהו יודע במקרה איפה אפשר לתפור את הבלוטה שבקרן באוכף ווסטרן וכמה זה יכול לעלות?זה ממש הקצה של הבלוטה עצמה זה לא רציני ניסו פעם להדביק את זה אבל לא עזר להם

taos

New member
אין מישהו שיודע?

איפה יש מתפרה לאוכפים וכמה אמור לעלות תפירה של הקצה של הבלוטה באוכף ווסטרן

פרסה

New member
יש לי

גדליה אזולי מכירה ותיקון רכיבה בכפר סבא התיקון לא צריך להייות יקר 097678893 זו אחת החנויות הגדולה בארץ לציוד רכיבה יש לו הכל ומה שאין הוא מזמין תוך שבוע

taos

New member
שמעתי משהו../images/Emo163.gif

ידידה שלי הולכת לאיזה חנות בכפר סבא בטח זה הוא היא אומרת שהוא זול יחסית לחמד ולזה בשפיים שכחתי מה השם שלו אה לארי בכר תודה על העזרה

אני תיקנתי את הראשייה שלי

אצל גדליה. הוא עושה עבודה טובה אני יודעת על המון אנשים שמבינים שמתקנים ומזמינים אצלו ציוד. התיקון עלה משהו כמו 100 שקל, ונראה לי שזה סביר.

taos

New member
בטח ידידה שלי מכירה את המקום

היא קונה שם מידי פעם אני יבקש ממנה שתקח אותי עם האוכף איזה שבוע זה קצת רחוק אבל מה לעשות

tale65

New member
גם אנ קונה אצל גדליה

קניתי אצלו את הצ´אפס שלי את הכובע שלי הדורבנות המגפיים שלי בקיצור את כל הציוד הוא זול מאוד ואמין

אופסיק....

התלבלבתי.. התכוונתי לאבישי... סורי.. אבל הייתי פעם אצל גדליה ובאמת נראה שם בסדר...

taos

New member
השאלה בכמה הוא זול

אני קונה לרוב בחמד כי זה קרוב אלי והמחירים שם ממש לא לעניין לפחות לא לעניין שלי שמיכה מעפנה לווסטרן עולה 250 שקל ואני מדבר על לא איכות מי יודע מה וחבל הובלה 10 שקל למטר עוד הקליפס לחבל 12 שקל מברשת מעפנה 35 מנקה פרסות זה כבר לא משנה כי זה 5 שקל אני מדבר על המנקה החום עם צורה של סוס יענו ראש של סוס וקניתי שם ראשיה מתג מושכות חגורת בטן שעלתה 125 כולה מידה 34 לא יודע נראה לי קצת יקר למרות שבלארי בכר בשפיים זה שחיטה בכלל זה צריך לבוא אליו עם איזה מליון שקל בשביל לקנות אוכף מעפן הוא ממש יקרן מצד שני כפר סבא קצת רחוק לי אז אני כבר נוסע לחמד ומתעצבן חחחח אבל בכל אופן אני צריך לתפור את האוכף ואני צריך עוד כמה שטויות שאין בחמד אז צריך לחפש בקרוב אני אצטרך גם עוד ראשיה עם מושכות ומתג וכל זה בשביל הסייח אז נראה לי שאני אקפוץ לגדליה הזה בהנחה ואני אמצא אותו

taz512

New member
כובע לא קשור למידה

המחיר מסתובב מ100 שקל עד ל500 שקל תלוי בסוג וביצרן. הכובע הקודם שלי (כובע בוקרים אוריגנל) עלה לי 350 שקלים. הכובע הנוכחי (כובע אוסטרלי) 150 שקלים. זה מאוד תלוי בסוג. צריך לזכור לשים לב שהכובע יושב טוב על הקראש, ולא יעוף בריצה הראשונה. פס "ששואב" זיעה זה גם פלוס רציני. בנוגע לתיקונים וקניה יש את צ´אס מהמרכז שגם עושה נסיעות לכל הארץ. אני הביא לכם מספר טלפון בהקדם האפשרי. טאז, השד והכובעים

אנחנו קונים אצל אושר("הרוכב")

יש את היתרון שזה חנות ניידת... קניתי שם את המגפים שלי שהיה די זולים(שכחתי את המחיר) לפני 3 שנים ומחזיקים שימוש יומי כבר 3 שנים! קניתי שם את הכבוע הקודם שלי לפני 5 שנים שהחזיק מעמד יפה מאוד ולפני שבועיים קניתי כובע חדש של אורקה(או איזה חברה אחרת...) די יקר אבל בתקן וטוב מאוד! קניתי שם גם מכנסי רכיבה די בזול... את הציוד הנוסף(מברשות, כפפות, 3 שוטים וכו´) קניתי בזול מאוד באנגליה ואני יודעת שחופית קנתה את האוכף שלה ב500 שקל אצל שוהם שזה באזור תעשיה נעמן(זה מאוד קרוב לבית שלי אבל לא הייתי שם אף פעם!) שוהם גם מתקן ציוד ומכין אבל זה בצפון(ליד עכו)

taos

New member
אושר לא ממש טוב

אושר מוכר רק כובע אוסטרלי ובכלל אין לו ציוד משהו רציני לא תמצא אצלו מושכות אוכפים מתגים וכאלה מצד שני כן תמצא אוכל לכלבים צלחות אוכל לכלבים ובלה בלה לכלבים

taos

New member
מה אתה מדבר

כובע ראיתי ב 700 שקל בלארי בכר בוקרים אמיתי צבע לבן יותר מסיד

אנחנו קונים מאושר ציוד אינגליש ויש

לו בשפע והוא עובד בשיתוף עם לארי בכר.... ולא ראיתי אצלו שום דבר בקשר לכלבים.. מצטערת!

angel457

New member
וואלה?? גם אצלנו בחווה אנחנו...

קונים מאושר, אבל הוא נורא יקר!! וקניתי ממנו מלא דברים... יש לו ציוד טוב.. והם מייבאים את רוב הציוד מאנגליה... הוא נמצא אצלנו בחווה ככה 2 בשבוע...

horse lover

New member
בקשר לצ´אס

הוא באמת טוב ומוחר דברים איכותיים אבל הוא יקר (יש לו כובע שעולה 700 שקל!).

taz512

New member
אבל יש גם דברים זולים

למשל את הכובע שלי אני קניתי ממנו ב150 שקל. זה תלוי מה קונים. טאז, השד והקניות

למעלה