תגובה
דבר ראשון, אני יודע על מי את מדברת, ומתוך כבוד ענק למי שבאמת עשתה איתי ובשבילי את רוב הקוספליי, השקיע בי שעות אפילו שהיא הייתה לחוצה ואפילו שבקושי הכרנו אז, היא לא זאת שעשתה את רוב הקוספליי שלי. כמובן שאני לא אומר שהיא לא עזרה לי. אני בכלל בכלל לא אומר את זה ולא רוצה שזה ישמע ככה. בלעדייה מן הסתם הייתי קונה את הקוספליי ומתבאס מזה מאוד.
דבר שני, אני כתבתי את זה תוך כדי ששמרתי בראש את שלושת האנשים שעזרו לי. אני ניסחתי את מה שכתבתי תוך כדי שמירתם בראש שלי. לא הייתה לי שום כוונה להעליב, אלא ההפך כתבתי מספר פעמים כמה שאנשים יכולים להיות נחמדים כשהם רוצים. העובדה שאני לא מרוצה מהתוצאה הסופית, זה סיפור אחר ונובע מהעובדה שאני פרפקציוניסט וADD. למקרה שלא ידעת, ורוב האנשים לא יודעים, אחת מהתופעות של ADD היא פסילה של בגדים בגלל הפרט הכי קטן, לדוגמא, אני יכול ללכת לקנות נעליים חדשות, למצוא זוג שאני ממש אוהב ואז להחליט שאני לא רוצה אותם כי יש להם פתק בצד שאני לא אוהב. זה לא משהו נגדה. זה הטבע שלי. אני לא יכול לשלוט בזה, ככה נולדתי.
דבר שלישי, אני מבין שאת רוצה להגן עלייה, אבל אני אשמח אם, בלי קשר אלייה, למישהו יש בעיה אם משהו שעשיתי, שיפנה אליי. אני בן אדם מאוד פתוח להרבה מאוד נושאים ואין לי בעיה לדבר עם אנשים על דברים שפוגעים בהם. להפך, אני מתנצל על רוב הדברים שאני עושה, כדי לוודא שאני לא פוגע במי שאני מדבר\עושה איתו משהו.