תפירה למידות גדולות

תפירה למידות גדולות

מידות 54-56 אשמח לשמוע מן המנוסות ואלה שיצא להן לעסוק בזה, לגבי גזרות מחמיאות. כי בבורדה קשה מאוד לצפות איך יראה הבגד על הלובשת במידות היותר גדולות שנתונות (54-56) וכו', שכן הבגדים שבתצלום מצולמים על דוגמנית שהיא גדולה רק במידה או שתיים מזו המדגמנת דגמים למידות ה"קטנות", ככה שהכל נראה לה מחמיא. לסיכום אשמח אם אפשר סקירה קצרה איזה גזרות מחמיאות למידות שציינתי (וכן אם יש על מתפרים שונים, כיווצים, קפלים מחשופים) מבחינת חלק עליון (חולצות וגופיות), מכנסיים, וחצאית. בקשה קצת גדולה אני יודע, אך אשמח בכל אופן להתייחסות. הכל עוזר
תודה לעוזרים

רות מלר

New member
האם הגודל קובע ?

אכריז מראש- הגודל לא קובע מה קובע - התאמת גיזרה נכונה למבנה הגוף. על הדוגמניות בבורדה בגד יכול להראות נפלא. כי אולי הן פרופורציונאליות אולי יש להן רגליי איילה אולי הצלם אמן כל התשובות יכולות להיות נכונות הצלם אגב יכול להיות מחריב שמחות, כי לעיתים דגם שמצטלם רע, מתגלה בסקיצה כהבטחה להצלחה, והוא אכן הצלחה. ממידת חלק עליון 42, צמחתי עם השנים להרבה יותר גדול, ועדיין ביחס ישיר יש לי ישבן כובש ספסלים. ההפרש בין החלק העליון לתחתון שלי מגיל 16 הוא שתיים שלוש מידות. לי אין רגליי איילה, ויתרתי על אורכים חושפי ברך. (שאני אזמין החייאה ?). אני מאוד משתדלת ללבוש בגדים שמחלקים את האורך זה מאפשר 1. לשחק עם הרחבה בכל המקומות ולהמנע ממפרשים 2. אפשרות לשחק עם הבד לכיוונים שונים בחלק אחד ולשבור את העין 3. אשליה אופטית של יותר צר. אז למי שיש רגלים מעלפות- שתחשוף אותן אימרות א-סימטריוות מוסיפות עניין ומסיטות את העין ממרכז הכובד. למי שיש רגלים שמאבדות הכרה- שתסתיר אותן תחת גזרות שיש בהן תנועה אורכית משולבת עם סיבובית. לחזה גדול- מחשוף עמוק, או דמוי מחשוף עמוקבנוי בשכבה על שכבה. כתפיים של בטטות- להסתיר לטעמי צווארון קולר זה רק לבעלות חזה שטרם התגלה וכתפיים שבריריות. מתפרים בחזה- יש נטיה לחסוך מתפרים בלייקרה תשקיעו -מתפר על החזה מושיב את הבגד הרבה יותר מחמיא, כן גם בסריג. הנטיה לחסוך מתפר בציפיה שהאלסטיות תעשה את העבודה- היא עבודה בעיניים כיוון שהגיזרה של בית השחי שונה, והתנועה של הזרוע שונה והתוצאה- אונרים באידיש- תסכלו אבל אל תצחקו. תומר האם דילגתי על משו ? ואיך היה מטמתיקה היום ?

שש שבע

New member
מחמוד הטיח היה אומר "לגנוב את העין"

להסתיר - גם אם את רזה וחתיכה, השמש, השמש הזו מזיקה, כל הקרמים האלה להגנה התבררו כמזיקים ולא יעילים, הדבר היחידי שבאמת עוזר זה לבוש...

שש שבע

New member
כן, את יודעת אצל מי יש הכי פחות סרטן העור?

אצל הערביות המכוסות מלמעלה עד למטה בבדים עבים, אחר כך החרדיות, אחר כך שאר האוכלוסיה פי רמת החשיפה.

שש שבע

New member
אה, רק קוראים להם "בית שמש" באמת

הם "בית ירח".. חולים סופני אמרתי?

מידות גדולות זה לא פשוט

המידות אינן סטנדרטיות כיון שלנשים בדר"כ יש דיס פרופורציות בגוף ולכל מבנה גוף מתאים דגם שונה . באתר שלי אתה יכול לראות הרבה נשים גדולות מהחיים .אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לעזור

תודה רבה אטי אני יודע שאת תמיד מוכנה לעזור../images/Emo20.gif

אני בהחלט אשמח ולכשתהיינה שאלות אני אפנה אלייך
לילה טוב

למעלה