תפיסת הבעל

taya 1

New member
תפיסת הבעל

שלום לכולם איני חדשה אני כנראה נכנסת לזוגיות במשבר ואני צריכה עזרה תפסתי את בעלי בוגד אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה הכי פגועה שבחיים בבקשה אני יודעת שאני כותבת קצת אבל אני באפיסת כוחות

מריוס זכריה

Member
מנהל
לאסוף את עצמך, ואחר כך לאסוף מידע ראשוני

שלום לך, אני מבין את ההלם והצער כשהמציאות שחשבת שישנה נשברת. אין לי תרופה יעילה לתחושת הפגיעה, מלבד לומר לך שרבים ורבות שרדו ארוע כזה. מה שאני ממליץ זה שברגע שתאספי את עצמך קצת תנהלי שיחה רצינית עם בעלך להבין מה קורה. יש שלוש שאעלות עיקריות שצריך לשאול: 1. האם זה סטוץ חולף? אולי סטוץ מזדמן, או שמא אחד מסדרה ארוכה? אולי זה בכלל סיפור אהבה שנמשך שנים? או פלירט לשיפור האגו? לתשומת ליבך, יש הרבה סוגי בגידה, שנובעים מהרבה סיבות שונות. חשוב להבין את הסיבות. 2. חשוב להבין מה באמת הוא חושב על יחסיכם? כמה הוא אוהב ומחוייב? (אל תגידו שאם הוא בגד הוא לא אוהב ולא מחוייב בכלל - זה ממש לא נכון) מה חסר לו בקשר שהוא חיפש בחוץ? 3. מה כוונותיו? האם הוא בדרך החוצה או שהוא רוצה לתקן? אחרי שתאספי את כל המידע הזה, תוכלי להתמודד עם העניין בצורה יותר טובה. מריוס

czar

New member
מסכים עם כל מילה אבל מבקש להוסיף

פרילימינרית. לפעמים כשנדמה שתופסים את הבן זוג זה נהיה טרגדיה ואז התוצאות עלולות להיות קשות. השאלה היא קודם כל מה זה תפסת אותו? ראית בעיניים או סתם את חושדת? קלטת סתם SMS או מה....?? מאד חשוב קודם כל להבין מה זה "תפסת אותו"

taya 1

New member
הביגדה

תפסתי את בעלי במיטה ישן אצלה והיא פתחה לי את הדלת וישבנו ודיברנו שעות על הכל בשורה התחתונה היא יודעת על מקומי וכמה הוא אוהב ואני לא שם בשבילו נשבעה שאף פעם לא היה מגע מיני אם להאמין אני לא יודעת אבל כמו שאני מכירה את בעלי קשה לי להאמין כי תמיד הוא אומר שהוא לא מסוגל אבל בעצם אני מרגישה עכשיו שאני משקרת את עצמי כי היה לי שיחה איתו והוא מבולבל כי הוא חושב שיש לו רגשות אליה רגשות יש כאשר יש קשר מיני ככה אני חושבת

czar

New member
סליחה אבל את פטית

הוא ישן אצלה כי היה עייף נכון? באיזה סיפור את חייה, הוא ישן אצלה ולא היה בניהם כלום?< ואת עוד ברוב חוסר בגרותך ישבת אצלה ודיברתם שעות??? מה זה כאן עולם הפוך? מה שתיארת זאת בגידה חדה וישירה ובלי בילבולי שכל ותפסת אותו הכי על חם שיכול להיות, עתה תעלי מעלה ותעני על השאלות של מריוס כי הבהרת לגמרי.

taya 1

New member
הבגידה

תודה על העזרה הבגידה היא לא מיני ואם כן זאת לא הפגיעה הבגידה היא באימון הוא בקשר 3 חודשים עם בחורה שיודעת ממנו שאישתו זאת אהבת חייו והוא לא רוצה להתגרש ואת כל זה אאני יודעת ממנה כי ניהלתי שיחה איתה .זה נובע בחיים שלנו כי אנחנו לוקחים אותם כמובן מאיליו ווהסיבה היא בגלל שאני לא שם בישבילו .אבל אני לא שם בישבילו כי בעלי מכור לשתיה ואת כל זה הוא עושה אחרי העבודה כאשר הוא כבר שתוי מאד

מריוס זכריה

Member
מנהל
בעית השתיה היא לא פחות קשה וחמורה מהבגידה

(אם לא יותר...) אלו חיים של הרס עצמי, ואת, למרבה הצער, שותפה להם. צריך הרבה כוחות כדי לצאת מזה. אין פתרונות קלים. דווקא במקרה הזה ( ידידי czar) התשובות שלו לא ממש רלוונטיות. לאלכוהוליסט יש הרבה כוונות טובות, ומעט יכולת ביצוע. את צריכה לחשוב ברצינות על האופציה של פרידה, ולו רק פרידה על תנאי. ואותו, אם הוא בכלל מדבר על שינוי, ורק אז, תפני אותו ל-AA (אלכוהולויסטים אנונימיים). אפשר למצוא סניף קרוב בגוגל. מריוס

seeyou

New member
"אני לא יודעת מה לעשות "?

איך אנחנו אמורים לדעת מה את אמורה לעשות או מה מתאים או אפשר לעשות? יש נשים שזה סיבה לגרושים יש אחרות שזה אישור שגם היא תעשה אותו דבר ואחרות...מתעלמות ומסתפקות (מפחד או גורם אחר) במה שיש. Two people can look at the exact same thing and see something totally different.- אין אדם נפגע כל כך ע"י מה שמתרחש כמו שהוא נפגע ע"י מה שהוא חושב על מה שמתרחש. יוסי

ל"תפיסה" הזאת אין שום משמעות

בטח מצאת אצלו קונדום בתיק, או עלית על איזה SMS חסוי ומתוק או "מתגעגע לכוס שלך" במסנג'ר. ואת בטוחה, בטוחה לגמרי, שהוא בוגד אבל הביטחון הזה לא זהה לידיעה - למעשה, המרחק הוא די גדול - ידיעה היא רק מפיו, את בטח מבינה. אז אין מה לעשות - את תצטרכי לדבר איתו בשביל ממש לדעת וניחוש שלי - השיחה הזאת גם תוציא אותך במידה רבה מהמערבולת הרגשית שאת נמצאת בה.

איך תפסת? מה ראית?

וגם אם כן--תרגעי ותחשבי בבהירות! יש סיבה מסוימת שכל זה קרה?

אייבורי

New member
אם תפסת שימי אותו בכלוב

אבל שתדעי, בגידה היא תוצאה של דברים בכל מקרה יש בפניך כמה אפשרויות. א. להתגרש ב. למרר את חייו ואז להתגרש ג. סתם למרר את חייו לתמיד ואז הוא יתגרש ממך ד. לדבר להבין ללכת לטיפול זוגי ואישי. ועוד אינסוף אפשרויות

למעלה