תפילת החג בציבור

תפילת החג בציבור

חברים וחברות היקרים חג שמח ושנת גאולה וישועה. אני מקים מנין של עשרה אנשים(נשים גם מותרת) לצרף ולהתפלל אל אבינו שבשמים, לקרוע גזר דינינו ולזכות לשנת גאולה וחירות, בגלל שיש הרבה אנשים שלא מבקרים בבית הכנסת בחג, רוצה לזכה את הציבור, אני אהיה החזן(שליח ציבור) ולהתפלל איתכם פה בפורום ברוב עם הדרת מלך, קטעים נבחרים מהתפילות החג, החל מתפילת שחרית עד תפילת מוסף . מי רוצה להצטרף? מי לה' אלי?

הפסקה בין שחרית למוסף

יהיה שעה הפסקה בין תפילת שחרית למוסף, מי שרוצה לעשות קידוש יכול, אין שום שאלה היום, בגלל שאין מצוות תקיעת שופר, ואין בעיה של אכילת יותר מכזית לפני עשיית מצוה עשה דאורייתא.

מתחיל תפילת שחרית

יראתי בפצותי שיח להשחיל, קומי לחלות פני נורא ודחיל, וקטונתי מעש לכן אזחיל, תבונה חסרתי ואיך אוחיל, יוצרי הבינני מורשה להנחיל, אילני ואמצני מרפיון וחיל, לחשי ירצה כמנטיף ומשחיל, בטויי יומתק כצוף נחיל, רצוי ביושר ולא כמכחיל, משלחי להמציא כופר ומחיל, שאגי יערב ולא כמשחיל, העתר לנגשים ונחשבים כזחיל. (תפילת החזן לפני תפילת שחרית)

המשך תפילת שחרית

ובכן תן פחדך ה' אלוהינו על כל מעשיך, ואימתך על כל מה שבראת, וייראוך כל המעשים, וישתחוו לפניך כל הברואים, ויעשו כולם אגדה אחת לעשות רצונך בלבב שלם, כמה שידענו ה' אלוהינו שהשלטן לפניך,עוד בידך, וגבורה בימינך, ושמך נורא על כל מה שבראת. אלוהינו ואלוהי אבותינו, מלוך על כל העולם כלו בכבודיך, והנשא על כל הארץ ביקרך, והופע בהדר גאון עזך על כל יושבי תבל ארצך, וידע כל פעול, כי אתה פעלתו, ויבין כל יציר, כי אתה יצרתו, ויאמר כל אשר נשמה באפו, ה' אלוהי ישראל מלך, ומלכותו בכל משלה. (תפילת שחרית של ראש השנה)

ובכן תן פחדך על כל החזנים ר' דער

תראה להם מאיפה הדג משמיע קול. מצטרף אליך. אלא שאני פסול למניין.

רבינו שליטא

על דעת המקום ועל דעת הקהל ........ אנו מתירין אותך להתפלל עם העברינים.

לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה

לה לה לה לה לה לה לה לה היי היי הי לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה. <מיכלי מצרפת קולה בשיר>

מצאתי לי כיסא (ואפילו שניים)...../images/Emo13.gif

אצל חברה מהמרכז... היה מקסים! (תאמיני לי שהשנה הייתי מוכנה לחגוג גם עם עולים חדשים וחיילים בודדים ורק לא להיות בבית...)

פ ר ו ט

New member
צריך סומך? - היום הרת עולם

היום יעמיד במשפט כל יצורי עולם. אם כבנים אם כעבדים. אם כבנים, רחמנו כרחם אב על בנים. ואם כעבדים עיננו לך תלויות עד שתחוננו ותוציא כאור משפטנו קדוש.

תודה פרוט

ביום הקדוש הבא (יום הכיפור) אני כנראה אהיה בבית הכנסת אז אתה מכובד ללכת לעמוד(צים ברעטעל) ולבקש רחמים עליך ועל עם ישראל

פ ר ו ט

New member
עם ישראל עם קדושים

פונים בתחינה לפני אביהם שבשמים. עשה למענך אם לא למעננו ופתח לנו: שערי אורה. שערי שלווה. שערי אחווה. שערי שלום. שערי רעות. שער ממנו יצאו בשאלה מי שרוצה שער הדולר שער ה-יורו ויסגרו שערי צער שערי כאב שערי שכול שערוריות למניהן בעגלה בזמן קריב ונאמר...

משכיל יקר....

שאלה לי אליך.. עד מתי..??? אתה מהאנוסים? לא. אתה כבול בנישואים? לא. יצאת בשאלה? לא. מאמין ומקיים את המצוות? לא. נו מה יהיה? שוב ושוב אותם תפילות בוירטואליה של פורום יוצאים? לא הגיע הזמן להזיז את התחת? <מה קרה לי היום? כל מי שיודע שיודיע לי, תודה.>

snatgra

New member
מלח על פצעים..../images/Emo10.gif

אני מזדהה במאה אחוז עם משכיל.. לא לרדת על אנשים שעדין לא מסוגלים לעשות ת'צעד. לכל אחד נסיבות שונות..

ויינגרטן

אין הכי נמי אני רוצה לחזור בשאלה- ואים ירצה השם זה יהיה בקרוב אבל אני עדיין מאמין במי שאמר והיה העולם- באלוהי ישראל יש לך בעיה עם זה?

למעלה